Kategorije Premium sadržaj

HDZ: Google je poklopio diletante iz Možemo. Hoće li se ispričati?

Širi dalje

Iz HDZ-a su komenirali informaciju koju im je proslijedio Google da poljska stranka Pravo i Pravda nije plaćala njihove oglase, kako je to tvrdio Možemo, te da se radilo o tehničkoj grešci. Navode da je Google poklopio Možemo! te se pitaju  hoće li im se možemosi ispričati.



“Google poklopio zlonamjerne aktivističke diletante: Riječ je o našoj tehničkoj pogrešci – koja nema veze s HDZ-om. Hoće li nam se ispričati možemosi? I ne pokušavši provjeriti o čemu se radi, Ivana Kekin – laka na presudama kao u neka bivša vremena – sazvala je breaking press kako bi zajapureno nasrnula na HDZ pod lažnom optužbom da nam je oglase plaćala poljska radikalna stranka „Pravo i Pravda“.

U nedostatku bilo kakvih uspjeha u Grad Zagreb, platforma beznađa NE Možemo ionako kampanju svodi na otužna populistička podmetanja na račun drugih, a smeta im svatko tko poziva hrvatske  građane da prouče izborne programe i sagledaju konkretne rezultate pojedine političke opcije.

Podsjetimo, i Tomašević je nedavno brzinom revolucionarnog prijekog suda i stisnutom lijevom pesnicom udario na HDZ da „plaća lajkove vijetnamskih botova“. Kad se pokazalo da se radilo o nečemu sasvim suprotnom, o kibernetičkom napadu na nas, nije se ispričao. Kao što se neće ispričati ni Kekin.

Osim „duha prošlosti“ koji vlada među možemosi, ovi slučajevi pokazuju i dubinu nesposobnosti & stvarni doseg „politika“ tih rigidnih, proturazvojnih ljevičara. Htjeli bi voditi zemlju, a bave se „botovima“ na našem FB-u! Koji „državnici“!

Google poklopio zlonamjerne aktivističke diletante: Riječ je o našoj tehničkoj pogrešci – koja nema veze s #HDZ!

Hoće…

Objavljuje HDZ – Hrvatska demokratska zajednicaČetvrtak, 4. travnja 2024.

Bilo bi im bolje da se napokon posvete problemu otpada i prometnom kolapsu u Zagrebu  da ukinu Tomaševićev harač, najviši porez na dohodak u Hrvatskoj, kojim Zagrepčanima otimaju plaće.

No očito im bolje idu lažne optužbe, valjanje po cesti i lupanje loncima”, objavili su iz HDZ-a.

D.M. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Slika Claudea Moneta na aukciji prodana za gotovo 35 mil. dolara

Slika  Claudea Moneta prodana je za gotovo 35 milijuna dolara na aukciji u srijedu navečer,…

12 minuta prije

Baby Lasagna: Ne mogu prihvatiti 50.000 eura! Molim Plenkovića da taj novac donira

Baby Lasagna oglasio se nakon što mu je vlada odlučila dati 50.000 eura.  Premijeru Andreju…

40 minuta prije

Konstituiran Hrvatski sabor, Jandroković po treći put predsjednik

Mjesec dana nakon održanih parlamentarnih izbora na Trgu svetog Marka održava se prva konstituirajuća sjednica…

49 minuta prije