Kategorije Premium sadržaj

Iva Alilović portalu Index: “A ne smeta vam kad Porfirije peva četničke pesme”

Širi dalje

Nakon što su se hrvatski mediji raspisali o Ivi Alilović, supruzi rukometaša Mirka Alilovića, koja je podržala uličnog svirača koji je u Splitu zapjevao pjesmu “Evo zore, evo dana”, Iva se o svemu oglasila na svojemu Facebook profilu.



U splitskoj Marmontovoj ulici ulični pjevač zapjevao je pjesmu “Evo zore, evo dana”, a video se proširio na društvenim mrežama i izazvao mnoštvo reakcija. Jedna od onih koja je komentirala repertoar pjevača bila je i Iva Alilović

“Jure zove, Boban viče. Samo jako. Ako ikad naletim na ovog gospodina, zapjevat ćemo skupa jednu našu”, napisala je Iva na Facebooku,

Objavom je izazavala pažnju brojnih medija i komentatora na društvenim mrežama. Vijest je objavio portal Index, a preuzeli brojni portali u Hrvatskoj i regiji.

Dan kasnije Iva je poslala konkretnu poruku onima koji su ju prozvali zbog objave na Facebooku.

” E ‘moji’ indexovci i svi ostali tzv. prenosioci vijesti sa portala Index. Ja ni zapjevala nisam, a već ste me osudili i nazvali-proglasili ustašicom …. Što bi tek bilo kada bih zapjevala? Važno je da Vi svaki dan pevate protiv hrvatskog naroda, a za nečiji račun.

Kako Vam ne smeta pevanje četničke nejači u Mirkovcima, prije par dana?  Ne smetaju Vam pevanja i puškaranja po istočnoj Slavoniji, a ni pevanje patrijarha Porfirija, ali smeta Vam moja namjera da s uličnim sviračem otpjevam koju hrvatsku budnicu da se ne zaboravi!

Lijepite etikete ustaštva čak i meni zato što mislim i osjećam Hrvatsku, a Vi ju ne možete ni smisliti. Ne smeta Vam ni psihološki rat Vulina i Vučića koji vode protiv Hrvatske cijelo vrijeme.

Da ste neki antifašisti, trebali ste napisati i jednu crticu o četničkom pokolju, genocidu u Kozici, Raštanima, čija je godišnjica bila jučer, a gdje je poklano pola moje obitelji! Čudno je to kako nijedan novinar ne može bez ustaša osmisliti stvarnost i korist hrvatskoga naroda!

Meni se čini da niste dovoljno educirani ni kvalificirani da radite taj posao koji radite!

Novinarstvo treba prenositi istinu o događajima i ljudima u jednom vremenu bez pristranosti, ali kod vas je vidljiva pristranost i mržnja velikoga dijela koji ne misli poput vas!

Loša propaganda mučkih provokatora iliti tzv. novinara koji nemaju temu, nego se bave šundom i tračem i na taj način prodajete novine!” napisala je Iva na Facebooku.

E ‘moji’ indexovci i svi ostali tzv. prenosioci vijesti sa portala Index, JA ni zapjevala nisam, a vec ste me osudili i…

Objavljuje Iva AlilovićSrijeda, 31. kolovoza 2022.

Megy M. /Foto: Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

14 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

4 sata prije