Kategorije Premium sadržaj

Ivana Mujkić izabrana za predsjednicu DP-a Vukovara

Širi dalje

Na osnivačkoj skupštini Domovinskog pokreta (DP) grada Vukovara za predsjednicu je izabrana Ivana Mujkić koja je kazala kako ta stranka u Vukovaru ima već 200 članova koji su dobro uhodan tim



“Ovo su ljudi koji nisu pognuli glavu pred nikim i tim smo koji djeluje zajedno već godinama”, istaknula je Mujkić dodajući kako je u mladeži vukovarske organizacije DP-a 30-tak članova, što iznimno raduje i njihove ideje, poručila je, treba uzimati s pozornosti.

Ocijenila je i kako je situacija u Slavoniji, što je pokazao i popis stanovništva, katastrofalna te se u tome dijelu Hrvatske osjetno teže živi nego u ostatku Hrvatske, a za što je, po njezinim riječima, ponajviše odgovorna politika na nacionalnoj razini.

Izabrani su i potpredsjednici te predsjedništvo gradske organizacije.

Osnivačkoj skupštini nazočno je bilo i vodstvo Domovinskog pokreta predvođeno predsjednikom stranke, vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom čija je Mujkić najbliža suradnica. Za prošlog Penavinog mandata vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić bila je zamjenica gradonačelnika.

Hina/Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

4 sata prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

7 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

8 sati prije