Kategorije Premium sadržaj

Kći Katarina i sin Luka: Poznato je zašto djeca nove predsjednice nisu bila na inauguraciji

Širi dalje

Uz novu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović cijelo vrijeme je bio suprug Jakov, ali ne i njihova djeca, kći Katarina i sin Luka. Djeca nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nisu bila prisutna na inauguraciji.


 

 

Kolinda Grabar Kitarović prisegnula je na dužnost sa suzama u očima. U svom inauguralnom govoru građanima je poručila da je jedna od njih, a obraćanje je završila rečenicom ‘Vjerujem u te, zemljo moja Hrvatska’, što je isti dan postala nova hrvatska maksima.

Uz novu predsjednicu je cijelo vrijeme bio suprug Jakov Kitarović s kojim je pješke stigla na Trg sv. Marka, a nakon završetka svečanosti na isti su se način uputili prema palači Dverce na svečani ručak.

Suradnici predsjedničkoga para prenijeli su nam želju nove predsjednice i njenog supruga da njihova djeca u sljedećim godinama budu pošteđena javnog prikazivanja jer su maloljetna.

I jedna zanimljivost vezana za djecu nove predsjednice: Moj susjed Luka, umirovljenik s 42 godine radnog staža na Hrvatskoj željeznici, inače nesklon HDZ-u, ovako je objasnio zašto je na ovim izborima glasao za Kolindu:

“Vidjela je svijeta, živjela je Americi, moderna je, djeca su joj rođena vani, a zovu se Luka i Katarina, a ne Klos i Klod. Zato ću glasati za nju.”

M. Radev/ Foto: dresshopper


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

34 minute prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

1 sat prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije