Kategorije Premium sadržaj

Kod starice (72) u Srbiji pronašli arsenal oružja – 12 ubojitih komada

Širi dalje

Sjećmo se ratnih priča iz srpskih medija u vrijeme agresije na Hrvatsku kako su “nenaoružani Srbi na napad ustaša odgovorili iz tenkova i haubica”, a upravo na to asocirala nas je priča iz Negtina u Srbiji gdje je policija uhitila 72- godišnju staricu kod koje je otkrila arsenal oružja.



Više državno tužiteljstvo u Negotinu odredilo je pritvor B. D. (72) iz mjesta Bukovče zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružjem i eksplozivnim napravama.

Pretragom kuće 72-godišnje starice pronađen je karabin marke “Remington” s optičkim nišanom, revolver marke NN i kalibra, lovačka puška bokerica, browning, karabin oznake MOD 98, lovačka puška bokerica marke IŽ model 27EM.

Pronađen je i lovački karabin marke “Jagerbruckse”, automatska puška M-70 s optičkim nišanom i dva prazna okvira, pištolj “Automag III”, pištolj marke “SIG”, s dva okvira, pištolj marke “Pietro Berreta”, s dva okvira, pištolj marke NN i kalibar, više dijelova prigušivača za vatreno oružje i 2306 komada municije različitog kalibra, prenose srpski mediji.

Ukupno 12 komada ubojitog oružja te municija i oprema za oružje.  Nakon pretresa zaplijenjen je cjelokupni arsenal oružja, a starica je privedna nadležnim tijelima.

Ovo nije prvi put da policija privodi stariju osobu zbog ilegalnih radnji, a poznat je i slučaj iz Zemuna kada je baka pronađena u šumi s narkoticima.

Imala je kod sebe digitalnu vagu i gotovo pola kilograma bijele tvari koja nalikuje drogi. Pored nje su bile i vrećice u kojima se nalazilo oko 400 grama praškaste tvari bijele boje, pišu srbijanski mediji.

R.I. /Foto: MUP Srbije


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

4 sata prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

4 sata prije

Sezona tek počinje, a već imamo rekordera. Pogledajte cijenu kave s rive na Hvaru

Pred početak turističke sezone počele su objave o cijeni pića na Jadranu. Ne sumnjamo da…

6 sati prije