Kategorije Premium sadržaj

Lički župan Petry: U teškim okolnostima, zbrinjavanje putnika obavljeno vrhunski

Širi dalje

Ličko-senjska županija organizirala je privremeni prihvat i smještaj za putnike koji su zbog nevremena i snijega ostali na prometnicama u blizini Gospića. Kontakt broj Prihvatnog centra Ličko-senjske županije smještenog u Gospiću je 098 181 7765.



Do 23 sata je oko 150 putnika smješteno u gospićki privremeni smještaj za sve koji su zbog nevremena ostali na prometnicama u blizini Gospića, a ličko-senjski župan Ernest Petry rekao je Hini da je u teškim okolnostima posao zbrinjavanja obavljen “vrhunski”.

U suradnji s Ravnateljstvom civilne zaštite – Službom civilne zaštite Gospić, Stožerom civilne zaštite Ličko-senjske županije i Stožerom civilne zaštite Grada Gospića, putnici su preusmjereni u Gradsku sportsku dvoranu u Gospiću, gdje se također nalazi i Privremeni prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine.

Dvorana je već popunjena s oko 150 ljudi, a još se očekuje dolazak novih. Voditelj prihvatnog centra Joso Živković dočekao je putnike koji su zaglavili na prometnicama u okolici Like. Na terenu su pripadnici Ravnateljstva civilne zaštite i volonteri Crvenog križa.

Voditelj prihvatnog centra Joso Živković rekao je da su na terenu i pripadnici Ravnateljstva civilne zaštite i volonteri Crvenog križa, a da u prihvatnom centru u sportskoj dvorani ljudi imaju i ležajeve, tople napitke, najnužniju hranu, na toplom su i sigurnom, te da svi izražavaju zahvalnost što su lijepo primljeni.

Župan Petry je također rekao da će dvorana služiti putnicima kao mjesto odmora i okrjepa sve dok to bude potrebno, odnosno dok ne stvore uvjeti da mogu nastaviti prekinuto putovanje.

Kontakt broj Prihvatnog centra Ličko-senjske županije smještenog u Gospiću je 098 181 7765.

Hinba/ Foto: Županija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

46 sekundi prije

Poznatu liječnicu i influencericu naljutio taksist: “Nema napojnice za njega…”

Liječnica i influencerica Petra Meštrić danas je sa svojim pratiteljima podijelila iskustvo koje je doživjela u taksiju.…

4 sata prije

Godišnjica Bleiburga: Jandroković izrazio pijetet prema žrtvama

Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 79. godišnjica Blajburške tragedije, a počast…

4 sata prije