Kategorije Premium sadržaj

Strava u Osijeku, lift ubio ženu: “Prizor je bio stravičan, vatrogasci su rezali pod”

Širi dalje

U privatnom domu za starije osobe dogodila velika tragedija. U ponedjeljak popodne je teretni lift usmrtio korisnicu doma, a trenutno nije poznato kako se ovo dogodilo. Nastradala žena je rođena 1947. godine.

“Tek se treba utvrditi je li lift bio ispravan, a prvi detalji izvida i obdukcije bi se mogli saznati iza blagdana”, rekli su iz Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku.


“Provode se daljnji izvidi, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja, a s obzirom da se radi o događaju koji se dogodio u liftu, mora se pribaviti dosta dokumentacije o tehničkoj ispravnosti lifta”, kazao je Hini glasnogovornik osječkog općinskog tužiteljstva Ivan Barna.

Naložena je obdukcija tijela smrtno stradale žene, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, napominju u osječkom Općinskom državnom odvjetništvu. U ovim trenucima ODO prikuplja dokumentaciju i obavit će se potrebna vještačenja.

Prizor je bio zastrašujući

Prizor je, kako piše Večernji, bio zastrašujuć, a na pamte ga ni najiskusniji forenzičari. Nesretna je starica gotovo dekapitirana, a kako bi izvukli tijelo, vatrogasci su morali rezati pod.

Hina/Foto:Ilustracija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Objavljena lista najboljih trenera, Dalić pri vrhu, izbornik Srbije na dnu

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od početka Europskog nogometnog prvenstva Njemačkoj.  Prvenstvo otvaraju…

23 minute prije

Stanišić golom u 97. minuti odveo Bayer u finale, a tamo ga čeka Pašalić s Atalantom

U finalu ovosezonske nogometne Europske lige igrat će Bayer Leverkusen i Atalanta, u polufinalu je…

35 minuta prije

Slijedi li krah HPB-a? Vrhovni sud prihvatio reviziju grupacije Fantasyland u sporu protiv HPB-a većem od 100 milijuna eura

Grupacija Fantasyland iz Samobora ( Fantazija projekt d.o.o., Fantazija vodeni park d.o.o., Fantazija hoteli d.o.o.…

9 sati prije