Kategorije Premium sadržaj

Na kuću u Zagorju bačena bomba iz auta u vožnji

Širi dalje

U nedjelju iza ponoći nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu u dvorište kuće 61-godišnjaka  u Humu Stubičkom u Gornjoj Stubici.



Nema ozlijeđenih osoba, no na toj i susjednoj kući nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, izvijestila je krapinsko-zagorska policija.

“Nema ozlijeđenih osoba i nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna”, priopćila je policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Policija navodi da se incident dogodio pet minuta iza ponoći u nedjelju. Očevidom su utvrdili da je eksplozija oštetila zidove, prozore i unutrašnje prostorije kuće 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, a sama eksplozivna naprava bačena je u dvorište.  Oštećena je i susjedna kuća u vlasništvu 65-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Pozivajući se na neslužbene informacije, lokalni mediji izvijestili su da je nepoznata osoba bombu bacila iz vozila, nakon čega je nastavila vožnju prema Gornjoj Stubici.

Foto: RadioStubica


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

53 minute prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

4 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

5 sati prije