Kategorije Premium sadržaj

Ne boji se zaprljati ruke: Kolinda položila kamen temeljac za obnovu kuće obitelji sa šestoro djece.

Širi dalje

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović jutros je bila na potresom pogođenoj Banovini te je položila kamen temeljac za izgradnju kuće obitelji Radošević sa šestoro djece.



U temelje je stavljena i ciglica s potpisima i boca hrvatskog pjenušca Tomac.

“Brojne donacije dolazile su od brojnih ljudi iz Hrvatske i iseljeništva i zahvaljujem tim ljudima”, rekla je Grabar Kitarović

“Samo sam pomogla oko pojedinih projekata s administracijom. Mislim da je to prva konkretna obnova na Banovini, koja kreće baš ovdje i jako sam sretna zbog toga. Ja sam samo pomogla oko pojedinih projekata s administracijom. Mislim da je to prva konkretna obnova na Banovini, koja kreće baš ovdje i jako sam sretna zbog toga”, rekla je bivša predsjednica.

 

Odmah nakon potresa započete su humanitarne akcije u okviru hrvatskih udruga na području Švedske. Odaziv je bio velik i krenulo se projektom obnove.

“Zajedničkom suradnjom HD ”Velebit” iz Göteborga, HKD ”Jadran” i NK ”Croatia” iz Malmöa i HKŠD ”Croatia” iz Helsingborga, te prijatelja u Hrvatskoj imamo čvrstu namjeru financirati gradnju potpunog novog doma za obitelj Radošević i njihovo šestero djece u Novom Selištu, kraj Petrinje.”

Bivša predsjednica potvrdila je i da je jučer obišla grob preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

 

“Da, bila sam jučer, odnijela sam buket cvijeća. Mislim da je odlazak na groblje nešto što treba odraditi u miru i tišini”,  kazala je

Potvrdila je i svoj novi angažman pri Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM), na kojem je od 1. ožujka u ulozi posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte, rekavši da se jako veseli tome jer voli raditi s mladima.

Foto: cropix


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Poznatu liječnicu i influencericu naljutio taksist: “Nema napojnice za njega…”

Liječnica i influencerica Petra Meštrić danas je sa svojim pratiteljima podijelila iskustvo koje je doživjela u taksiju.…

2 sata prije

Godišnjica Bleiburga: Jandroković izrazio pijetet prema žrtvama

Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 79. godišnjica Blajburške tragedije, a počast…

2 sata prije

Hod za život u Vinkovcima, zajedno su hodali djeca i mladi, djedovi i bake

Ove subote, treću godinu za redom, za zaštitu svakog života hodalo se i u Vinkovcima. U…

4 sata prije