Kategorije Premium sadržaj

Novinar RTL-a podržao Nenada Bakića: “I sam je žrtva kleveta Faktografa”

Širi dalje

Novinar RTL-a Boris Mišević, koji je nedavno podržao referendum o ukidanju covid potvrda, osvrnuo se na cenzure koje godinama provodi Faktograf.



Putem Facebook statusa poslao je podrške uenadu Bakiću istaknuvši kako je i sam, kako piše, “žrtva Faktografovih manipulacija i kleveta”.

“Kada se upiše Boris Mišević u Google tražilicu onda ne izađu prvo naslovi da sam posvojio sina, da sam dobio nagrade za reporterski rad, da se borim za ubrzavanje postupaka posvojenja.

Ne izađu prvo naslovi o mojim reportažama i teškim terenskim bitkama. Ne izađu brojni interviewi mene i moje supruge o našem životu. Ne. Prvo izađe teška Faktografova kleveta i pamfletčina da ja lažem i manipuliram”, napisao je Mišević.

Samo zato jer sam u tom slučaju bio dovoljno hrabar da iznesem istinu koju su upravo oni htjeli sakriti. Zato neka ne glume žrtvu brate. Žrtve su svi građani koje oni godinama cenzuriraju i smanjuju doseg objava. Ideologiju svojih financijera i vlasnika podvaljuju pod “činjenice” Da nije tragično bilo bi komično.

Razloge bijesa ljudi prema njima trebaju potražiti u tome što su radili sve ove godine običnim ljudima ove zemlje. Nek pročitaju desetke tisuća komentara. Ovdje je sve jasno. I jasno je da to maltretiranje mora prestati.

Nenad Bakić puna podrška”, objavio je Mišević.

Kada se upiše Boris Mišević u Google tražilicu onda ne izađu prvo naslovi da sam posvojio sina, da sam dobio nagrade za…

Objavljuje Boris MiševićUtorak, 14. prosinca 2021.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Drago Hedl: “DP se sada priklonio jačoj struji, a to sigurno nije Penavina”

Novinar  Drago Hedl, gostovao je na N1  gdje je komentirao post-izborni dogovor HDZ-a i DP-a.…

1 sat prije

HDZ i DP nakon sastanka: “Imamo obrise nove većine, dogovoreno je 80 posto!”

Sastanak HDZ-a i DP-a o slaganju parlamentarne većine je završen. Čelnik  Domovinskog pokreta Mario Radić…

2 sata prije

Penava objavio što DP traži u pregovorima, Plenković odbija jedan zahtjev

U Banskim dvorima počela je u 16 sati nova runda pregovora tehničkog premijera i predsjednika…

2 sata prije