Kategorije Premium sadržaj

Objavljen popis tvrtki koje su radile obnovu kuća na Banovini, ima ih gotovo 300

Širi dalje

Nakon što je premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade rekao da je državnom tajniku dao nalog da se popis tvrtki koje su obnavljale kuće u Sisačko-moslavačkoj županiji nakon Domovinskog rata učini dostupnim javnosti, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je popis.



“S obzirom na opravdani interes javnosti i medijskih upita u kojima su zatražene informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavljuje informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku”, stoji na stranici.

“U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi.

Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora”, objavljeno je.

Popis projektanata i nadzora, popis izvođača radova te popis područnih nadzora i revidenata u poslijeratnoj obnovi možete vidjeti OVDJE.

R.I: /Foto: gradonacelnik.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zagreb u euforiji, Dinamovce dočekala bakljada, Ristovski zapjevao Rijeci

Dinamo je  preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj…

2 sata prije

Kći bivšeg ministra u Superpotjeri nadigrala troje lovaca i osvojila 5000 eura

U posljednoj Superpotjeri prije ljetne stanke Ivana Polančec nadigrala je troje lovaca s prednošću od…

2 sata prije

Emotivni Sergej Jakirović: Neću feštati. Teško je, u utorak je mamin pogreb

Dinamo je pobjedom 2:1 protiv Rijeke na Rujevici praktički osigurao naslov prvaka, ali za trenera…

2 sata prije