Kategorije Premium sadržaj

PEOVIĆ BRANI PETOKRAKU: ‘Ustašofili i HOS-ovci, informirajte se!’

Širi dalje

Više stotina Riječana okupio se u nedjelju popodne u središtu Rijeke prosvjedujući protiv postavljanja umjetničke instalacije Nemanje Cvijanovića “Spomenik crvenoj Rijeci – samoobrambeni spomenik” na krov Riječkog nebodera.



Prosvjednici su nakon okupljanja Mostu hrvatskih branitelja, prošli Korzom do Riječkog nebodera, a mirno okupljanje organizirano je putem društvenih mreža.

Iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske doznaje se da je policija, temeljem saznanja da je došlo do okupljanja većeg broja građana izašla na mjesto događaja te da tijekom okupljanja nije bilo policijskog postupanja.

Međutim, prosvjedi i negodovanje protiv takve vrste ‘umjetnosti’, nije se svidjelo saborskoj zastupnici Radničke fronte Katarini Peović koja je putem Twittera poslala poruku.

“Ustašofilima koji lažu da je zvijezda zabranjena – treba reći informirajte se. A što se tiče njihovih oznaka HOS-a, prvog bijelog polja na grbu, ustaških pjesama koje pjevaju, tu treba reći da su zalutali – ovo je Hrvatska, a ne Italija.”

https://twitter.com/kpeovic/status/1307761327050555393?ref_src=twsrc%5Etfw
R.I. /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

17 minuta prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

2 sata prije

Lijepa naša u Beogradu. Veočić dobio Srbina 5:0 i osvojio europsko zlato

Hrvatski boksač Gabrijel Veočić u Beogradu je osvojio je naslov europskog prvaka u kategoriji do…

3 sata prije