Kategorije Premium sadržaj

Policajac iz Vukovara koji je četnikovao na pravoslavni Badnjak udaljen iz službe, drugi suspendiran

Širi dalje

Policajac iz Trpinje, koji je na pravoslavni Badnjak pucao iz vatrenog oružja – udaljen je iz službe! Suspendiran je i policijski službenik iz Bršadina, čiji je sin iz ilegalnog pištolja također pucao povodom srpskog Božića!



Vijest o suspenziji potvrdila je Vukovarsko-srijemska policija. Redakcija Bujice piše da su pucali i pjevali četničke pjesme, a tu vijest im je  neslužbeno potvrdio hrvatski redarstvenik iz PU Vukovarsko-srijemske i jedan službenih MUP-a blizak Ravnateljstvu policije.

Bujica jučer na društvenim mrežama izvijestila o privođenju Miloša Dragaša iz Trpinje i Aleksandra Ulemeka iz Bršadina, koji su na pravoslavni Badnjak pucali iz vatrenog oružja, uključujući i ilegalno posjedovanje oružja.

Na obavijesnim razgovorima u prostorijama PP Vukovar zadržani su vrlo kratko i pušteni na slobodu, međutim, nakon što je objavljena informaciju o njihovom nedjelu, danas sususpendirani i udaljeni iz službe!

Drugi mediji i tzv. mainstream televizije vijest o skandalu unutar MUP-a, koji su izazvali policijski službenici srpske nacionalnosti, nisu uopće objavile – iz njima znanih razloga…

DOBRA VIJEST IZ VUKOVARA: Policajac iz Trpinje, koji je na svetosavski Badnjak pucao iz vatrenog oružja i pjevao…

Objavljuje Velimir BujanecPonedjeljak, 8. siječnja 2024.

Miloš Dragaš i Aleksandar Ulemek bili su u policijskoj službi na granici sa Srbijom, točnije, graničnim prijelazima u Iloku i na Bajakovu. Ulemekov djed je prilikom ulaska okupatora u Vukovar bio među četnicima koji su urlali “Bit će mesa, klat ćemo Hrvate!”, a Ulemek stariji je bio tzv. milicajac “SAO Krajine” nakon čega je ostao raditi u MUP-u sve do danas.

D.M. /Foto:Ilustracija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Slijedi li krah HPB-a? Vrhovni sud prihvatio reviziju grupacije Fantasyland u sporu protiv HPB-a većem od 100 milijuna eura

Grupacija Fantasyland iz Samobora ( Fantazija projekt d.o.o., Fantazija vodeni park d.o.o., Fantazija hoteli d.o.o.…

4 sata prije

Milanović sutra u 10 sati prima Plenkovića koji mu donosi 76 potpisa zastupnika

Predsjednik Republike Zoran Milanović primit će u petak u 10 sati predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića koji…

5 sati prije

Predstavljena knjiga Marka Veselica “Zov savjesti”. Priča o tri velike i vječne ljubavi

Životni put, usponi i padovi, Marka Veselice prikazani su u novoobjavljenoj publicističkoj knjizi ‘Zov Savjesti‘. Na…

5 sati prije