Kategorije Premium sadržaj

Policija moli pomoć, žena s fotke ukrala je novčanik i kartice i došla na bankomat

Širi dalje

Policija je objavila fotografiju žene i moli građane za pomoć. Ako ste ju vidjeli javite policiji. Sumnjiči su je da je ukrala novčanik i krtice i pokušala podignuti novac s bankomata



“Ako prepoznate osobu, javite se osobno u Policijsku postaju Pula-Pola, putem telefona 192 ili 052 532 628 ili dostavite informacije putem e-maila pp.pula@mup.hr”, objavljeni je na stranicama MUP-a.

Pojedinosti zbog čega se potraga za nevednom ženom nisu objavljene na stranicama MUP-a.

Lokalni portali  navode da je  policija za njom traga  jer  se sumnjiči da je počinila kazneno djelo krađe te da je da je pokušala počiniti kazneno djelo računalne prijevare.

Pulska je policija zaprimila prijavu 89-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 1. kolovoza na gradskoj tržnici u Puli otuđio novčanik iz torbice s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, nakon čega je s karticom pokušao podići novac na bankomatu.

U vezu s navedenim događajem dovodi se osoba s fotografija pa policija poziva građane koji posjeduju korisne informacije da se jave osobno u Policijsku postaju Pula – Pola, putem telefona 192 ili 052 532 628 ili da informacije dostave putem e-maila pp.pula@mup.hr.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

33 minute prije

Grbin broji zadnje dane na čelu SDP-a!? Već kolaju imena njegovih nasljednika

Kako je trenutak konačnog dogovora između HDZ-a i Domovinskog pokreta o formiranju vladajuće većine sve…

2 sata prije

Sporovi Fantasyland protiv HPB-a, HFP-a, CERP-a i RH sele se s Trgovačkog suda u Zagrebu

Trgovački sud u Zagrebu donio je odluku kojom se predmeti u sporovima grupacije Fantasyland protiv…

3 sata prije