Kategorije Premium sadržaj

Policija o uhićenju vukovarskog župana Damira Dekanića

Širi dalje

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba među kojima je i nositelj izvršne vlasti na regionalnoj razini te više policijskih službenika, priopćio je MUP



Povodom uhićenja župana Vukovarsko – srijemske županije Damira Dekanića, dvojice civila i tri policajca oglasio se i MUP RH odakle navode kako su policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli rano jutros realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela protiv službene dužnosti.

“Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba među kojima je i nositelj izvršne vlasti na regionalnoj razini te više policijskih službenika. Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK . Služba Osijek dovest će osobe pritvorskom nadzorniku, a Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnijet će kaznenu prijavu”, navode iz policije.

Naime, tijekom jutarnjih sati privedeni su Damir Dekanić, tri policajca i dva civila. Svi oni se sumnjiče za davanje lažnih iskaza poslije prometne nesreće te prikrivanje dokaza.

Hina/Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Hodak: Vašarska čerga iz Srbije na festivalu Marka Marulića u Splitu

Hrvatska je puna rigidnih desničara. Sad su pobijedili i na izborima kroz Domovinski pokret i…

21 minuta prije

Zagreb u euforiji, Dinamovce dočekala bakljada, Ristovski zapjevao Rijeci

Dinamo je  preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj…

2 sata prije

Kći bivšeg ministra u Superpotjeri nadigrala troje lovaca i osvojila 5000 eura

U posljednoj Superpotjeri prije ljetne stanke Ivana Polančec nadigrala je troje lovaca s prednošću od…

3 sata prije