Kategorije Premium sadržaj

Predrag Nebihi: Plenki nije Haso da visi na N1 televiziji

Širi dalje

Plenković je točno na istoj poziciji na kojoj je bio i Tuđman i zato ću biti za njega do kraja, piše Predrag Nebihi.



Plenković sam samcat ratuje protiv komunista, jugoslavena i svih koji rovare protiv Hrvatske.

Nisam ni znao da ga je zvala ona neojugoslavenska televizija N1 u više navrata, ali Plenki nije Haso koji na N1 ima spavaonicu i parkirno mjesto pa nije htio na taj medij, koji je mješavina jutela, al-džazire i Miloševićevog RTS-a.

Plenki je Hrvatina za sve te pseudodomoljube kojima su najveći problemi u državi Pupovac, Šoškočaninov mauzolej i druge, do kosti nebitne pizdarije.

Uopće nije čudo da ga je napao najveći medijski lažljivac i falsifikator koji više od svih širi srpsko-jugoslavenske laži o Domovinskom ratu.

Plenković je točno na istoj poziciji na kojoj je bio i Tuđman i zato ću biti za njega do kraja. A njega se može srušiti samo onako kako se rušilo Tuđmana. Prvo treba zavaljati nepismeno na desnici, zatim preko tih ultraljevičarskih medija raširiti gomilu laži, nahuškati stoku sitnog zuba i onda u histeričnom naletu rušiti.

Pametan čovjek uči iz tuđih, a budala  iz vlastitih grešaka. Hrvati ne mogu naučiti ni nakon što su već najmanje dva puta napravili istu grešku.

Sve je to posljedica zločinačkog komunizma i 45 godina sustavnog ispiranja mozgova, gdje je taj pogubni mentalitet ukorijenjen i gdje će taj mentalitet na žalost i dalje skupo koštati Hrvatsku.

Foto: N1


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

45 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

4 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

5 sati prije