Kategorije Premium sadržaj

Pucnjava u centru Šibenika, jedna osoba ranjena, napadač uhićen

Širi dalje

Jedna  je osoba sinoć je ozlijeđena u pucnjavi kod Sjemeništa u Šibeniku. Glasnogovornica šibenske policije kazala je kako su policijski službenici uhitili osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem.  Šibenski portal od građana saznaje da se čulo više pucnjeva.



Jučer, 27. siječnja  oko 18, 59 sati  policijski službenici su postupali temeljem dojave da je u Šibeniku ul. Stjepana Radića jedna osoba zadobila prostrijelnu ozljedu noge.

– Jedna je osoba ozlijeđena u događaju koji se zbio u središtu Šibenika. Policijski službenici još su na terenu te se provodi očevid – kazala je za ŠibenikIN glasnogovornica PU šibensko-kninske Sanja Baljkas.  Kako neslužbeno doznajemo osoba je ozlijeđena vatrenim oružjem.

– Osumnjičenik je uhićen – rekla je kratko glasnogovornica Baljkas.

Iz PU šibensko-kninske objavili su jutros prve detalje tog događaja koje tretiraju kao “ubojstvo u pokušaju”. U priopćenju navode da je jučer oko 19 sati u Ulici Stjepana Radića jedna osoba zadobila prostrijelnu ozljedu noge.

Napadač je 23-godišnjak

Ozlijeđeni 39-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu u Šibeniku gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju. Priveden je 23-godišnjak koji se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica u svezi navedenog događaja, navode  iz policije.

M.M. /Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Muškarac u kinu napao ženu. Boksač ga pretukao pred svima: “Morao sam”

U španjolskom gradu Leonu došlo je do sukoba u jednom kinu. Kao da sukob u…

20 minuta prije

Domovinski pokret izbacuje Jurčevića: “Demokratični smo, ali on je pretjerao”

Povjesničar Josip Jurčević će biti izbačen iz Domovinskog pokreta nakon što je odbio dati svoj potpis Andreju Plenkoviću za…

28 minuta prije

Besplatne casino igre za mobitel: Uživajte u zabavi gdje god da ste!

U današnjem digitalnom dobu, mobilni uređaji postaju sve više integrirani u naše svakodnevne živote, pružajući…

1 sat prije