Kategorije Premium sadržaj

Pupovac o proslavi Oluje u Kninu: “Tamo ne bi trebao biti nitko kome je stalo do ove zemlje”

Širi dalje

U Vkovaru upravo traje zasjedanje glavnog odbora i skupštine SDSS-a, na kojoj se biraju kandidati za nadolazeće prijevremene parlamentarne izbore. Iz SDSS-a su poručili kako će nakon izbora odlučiti s kime će surađivati.




Milorad Pupovac prokomentirao je i mogućnost velike koalicije između HDZ-a i SDP-a, navodeći kako se radi o MOST-ovoj manipulaciji i plašenju građana.

Pupovac je prokomentirao i ovogodišnju proslavu Oluje u Kninu.

“Tamo ne bi trebao biti nitko kome je stalo do ove zemlje, nitko pristojan, nitko kome je stalo do Ustava Republike Hrvatske i do zakona i do čestitih ljudi i njihovoga doprinosa borbi, miru i slobodi u Hrvatskoj”, rekao je Pupovac.

“Osramotili su mnoge koji su se svojim životima i časti borili za drugačiju Hrvatsku, a ne onakvu kakvu su pojedinci tamo manifestirali i zagovarali“.

Upitan od novinara zašto ni ove godine predstavnici srpske nacionalne manjine nisu sudjelovali na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Vukovaru, Pupovac je rekao kako ne zna da se taj blagdan obilježava bilo gdje, osim u Kninu.

O izborima

SDSS će na izborima imati tri kandidata na manjinskoj listi.

“Na ovim izborima imat ćemo tri kandidata na manjinskoj listi. Za razliku od prošlih izbora nećemo izlaziti niti u jednoj drugoj izbornoj jedinici. Očekujemo da će SDSS i ovaj put u Hrvatskom saboru imati tri svoja saborska zastupnika”, izjavio je zamjenik predsjednika SDSS-a Milorad Pupovac.

Pupovac o proslavi Oluje (7.8.2016.):” U Kninu ne bi trebao biti nitko kome je stalo do ove zemlje ”

Pupovac o proslavi Oluje (7.8.2016.): “U Kinu ne bi trebao biti nitko kome je stalo do ove zemlje”

Objavljuje Maxportal.hr u Srijedi , 4. kolovoza 2021.

Govoreći o izbornik očekivanjima Pupovac je rekao da će SDSS, zajedno s ostalim manjinskim zastupnicima, nakon izbora odlučiti hoće li i koju opciju podržati.

“Pokušat ćemo utjecati da se sastavi što je moguća bolja i stabilnija Vlada. Iskustvo kratkotrajnosti, nestabilnosti i eksperimentiranja s Vladom moralo bi definitivno biti iza nas jer je Hrvatska na taj način izgubila previše vremena. Ako se dogodi da ponovimo taj eksperiment biti će to golema šteta za Hrvatsku i veliki gubitak za sve političke stranke”, dodao je.

Prokomentiravši neke izjave i medijska nagađanja o mogućnosti stvaranja tzv. „velike koalicije“ HDZ – SDP, Pupovac je ustvrdio kako s tom opcijom birače plaši Most u interesu svojih političkih poena.

“Ovoga trenutka teško je govoriti o tome kako će izgledati razgovori i buduća većina. Mnogo je pitanja i mnogo neizvjesnosti koje nose ovi izbori”, kazao je.

Hina/Foto: FaH


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Čabraja: Rijeka se bori za titulu, a nama je utakmica važnija nego Rijeci

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, najavio je utakmicu protiv Rijeke, vodeće momčadi prvenstva. Utakmica je važna…

40 minuta prije

Raspudići ostaju bez novca iz Sabora, ali ima štos da Mostu uzmu 532.000 eura

Nakon najave da napuštaju Most i prelaze u nezavisne zastupnike, bračni par Raspudić, Marija Selak…

1 sat prije

Zlatna Barbara Matić. Dvostruka svjetska, sada je i europska prvakinja

Najbolja hrvatska judašica i dvostruka svjetska prvakinja Barbara Matić osvojila je svoju prvu zlatnu medalju…

12 sati prije