Kategorije Premium sadržaj

Richard Hammond sletio s ceste i zapalio se, Rimčev Concept One potpuno izgorio

Širi dalje

Bivši voditelj televizijskog showa Top Gear Richard Hammond prebačen je u bolnicu nakon teške prometne nesreće u Švicarskoj, prenose britanski mediji.



Hammond je sletio s ceste u blizini  St. Gallena u automobilu Richard Hammond vrijednom dva milijuna funti. Vozilo je potpuno izgorjelo.

Hammond je snimao novi Amazon show The Grand Tour. Uspio je izaći uz automobila prije nego što je planuo. U bolnici se oporavlja od ozljede koljena.

– Nitko drugi nije bio u automobilu, niti je itko drugi ozlijeđen u nesreći. Želimo zahvaliti liječničkom osoblju na brzoj reakciji. Uzrok nesreće zasad nije poznat i istražuje se”, kazao je glasnogovornik The Grand Toura.

Očevici tvrde da je nesreća izgledala strašno.

– Užas! Automobil se potpuno okrenuo i vrlo brzo je planuo. Svi smo se prestrašili, ali hitne službe su došle vrlo brzo. Richard stvarno ima sreće…

Ovo nije prvi put da je Hammond ‘prevario smrt’. U nesreći 2006. Hammond je izletio pri brzini većoj od 300 kilometara na sad i tada je prošao s teškim ozljedama glave..

 

Tvrtka Rimac Automobili potvrdila je u subotu da je automobil Rimac Concept One koji je ovaj tjedan testirala posada na utrci The Grand Tour u Švicarskoj imao nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen vozač Richard Hammond kojem je zaželjela brz oporavak.

Snimanje showa u Švicarskoj traje od 5. lipnja i uključuje različita testiranja, uključivo današnju utrku po planinskoj cesti, kaže se u priopćenju tvrtke Rimac Automobili.

 

https://twitter.com/CDL450TVR/status/873565211575414784

Hammond je već imao puno ozbiljniju nesreću od ove prije desetak godina dok je snimao svoj nekadašnji show Top Gear. U toj je automobilskoj nesreći u Britaniji zadobio ozljede mozga i bio je pet tjedana u bolnici.

Hammond je napustio Top Gear 2015. zajedno s Jeremy Clarksonom i Jamesom Mayom nakon što je Clarkson dobio otkaz jer je fizički napao člana produkcijskog tima.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

5 sati prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

6 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

6 sati prije