Kategorije Premium sadržaj

Ronaldo odveo sina da vidi gdje je odrastao: ”Tata, zar si stvarno tu živio?”

Širi dalje

Cristiano Ronaldo danas živi u izobilju i njegova djeca neće morati brinuti za egzistenciju. No on je imao nešto drugačiji put. Rodio se i do 12 godine živio na Madeiri, portugalskom otoku na Atlantskom oceanu.



S 12 je godina napustio obiteljski dom jer su ga otkrili skauti Sportinga iz Lisabona. U portugalski glavni grad stigao je sam poput mnogih njegovih vršnjaka koji su se nadali da će od stotina njih slavni klub prepoznati baš njega.

Tamo je upoznao Miguela Paixaoa s kojim je  danas nerazdvojan. Njih dvojica odvela su Ronaldovog sina, Cristianinha u trošni stan u kojem su dijelili sobu.

”Bio sam uzbuđen da vidi gdje sam proveo dio djetinjstva. Na Madeiri je već bio, a sada sam ga odveo u Lisabon. Tamo još žive ljudi koji su i tada tamo bili. Bit ću iskren, nisam očekivao tamo vidjeti iste ljude i to me malo potreslo”, rekao je Ronaldo u intervjuu za TVI.

Njegov je sin bio još u većem šoku.

”Ušli smo u sobu gdje smo živjeli Paixao i ja. Moj je sin bio zaprepašten: ‘Tata, zar si ovdje živio?’ Nije mogao vjerovati”, kazao je Ronaldo.

Cristiano je istaknuo vrijednosti koje pokušava usaditi svom sinu:

“Nije sve u životu lako. Kuće, automobili, odjeća… Možda neka djeca misle da je sve to palo s neba. Pokušat ću to usaditi sinu, kao što to pričam djeci kad posjećujem školu. Nije sve u talentu, samo rad i predanost vam mogu donijeti sve što zaželite”, zaključio je Ronaldo.

Megy M. /Foto:Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

25 minuta prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

3 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

4 sata prije