Kategorije Premium sadržaj

Sačić o Grbinu: “Koga ti praviš budalom! Ti ne znaš ni gdje ti je supruga završila školu!”

Širi dalje

“Halo čovječe, koga ti praviš budalama? Koga ti varaš i zašto to radiš kad i sam  znaš da si ‘politička trulež’? Kolega Peđa, pa ti izgleda ne znaš gdje je i kada tvoja supruga završila”



Zastupnik Željko Sačić komentirao je aktulanu situaciju u SDP-u kao i njihovog predsjednika Peđu Grbina koji se našao u središtu skandala kada se krenulo s provjerom diploma iz Kragujevca.

Naime, među studenticama je bila i supruga šefa SDP-a.

“Peđa, oko tebe je sve puno bezakonja , pohlepe, nemorala, licemjerstva, lijenosti. Htio bi ‘kruha bez motike’, a kao nudiš sebe kao vođu ‘progresivne’ saborske opozicije? Stranku kojoj si, još uvijek, na čelu, nudiš kao alternativu vladajućima”, rekao je Sačić.

Dodao je kako Peđa Grbin svakodnevno u sabornici vladajuće proziva za kriminal, korupciju, uhljebništvo, nesposobnost, primitivizam, nazadnost i tako dalje.

“Halo čovječe, koga ti praviš budalama? Koga ti varaš i zašto to radiš kad i sam  znaš da si ‘politička trulež’? Kolega Peđa, pa ti izgleda ništa ne znaš, ne znaš gdje živiš, ne znaš gdje je i kada tvoja supruga završila ili završava školu, ne znaš voditi stranku, pola kolegica i kolega pobjeglo je od Tebe. Pa, Peđa, što ti uopće znaš, osim površno i priglupo – lagat ?

Ima li neko u SDP-u da ti javno kaže kako trebaš  politički umuknut i ispričati se hrvatskom narodu. Ili će i oni, tvoji drugari, drugarice,  po starom receptu “pojavu osuditi, a druga Peđu i njegovu drugaricu Altanu – spasiti”, pita se zatsupik Sačić.

D.M. /Foto: Radio banovina


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije