Kategorije Premium sadržaj

Severina podržala Juričana i izvrijeđala mrtvog Bandića

Širi dalje

Pjevačica podržava rad redatelja Juričana i bila je prisutna i na premijeri njegova dokumentarca “Kumek” koji je posvećen Milanu Bandiću.

Foto: instagram


Kada je Dario Juričan premijerno prikazao svoj dokumentarni film “Kumek” o Milanu Bandiću, podršku mu je dala i Severina. Nakon premijere svoje dojmove o dokumentarcu posvećenom gradonačelniku Zagreba sročila je ovako: Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma ‘Kumek’. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije.

U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri ‘Kuma’ pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala.

U nekoliko navrata je putem društvenih mreža i u intervjuima izrazila nezadovoljstvo načinom na koji Bandić upravlja gradom. Oglasila se tako i kada je zatvoren kultni klub Jabuka, a u intervju koji je lani dala za Večernji je rekla:

– Tužna sam što je Zagreb zatrpan smećem, a gradonačelnik se ruga, i to uglavnom novinarkama. Jednom sam nekom od takvih zapjevala: “Po vama se ništa neće zvati la-la-la-la-la…” Ali, da sretno završim, veseli me, i to najviše, Dario Juričan i njegova borba kao pojedinca protiv moćnika, a pritom je i nevjerojatno duhovit. Dario, izdrži.

Megy M. /instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Severina

Najnovije

Stanković se požalio: “Zoran Milanović me nazvao i izvrijeđao”

Emisija "Nedjeljom u 2" u nedjelju se emitirala po 1000. put, a novinar, urednik i…

7 sati prije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

11 sati prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

11 sati prije