Kategorije Premium sadržaj

Severina tražila socijalu od države, sad kaže da će novac vratiti

Širi dalje

Nakon objave u medijima da je Severina od države tražila pomoć od države zbog  korona virusa, a država joj odobrila minimalac, oglasila se pjevačica objavom da će novac vratiti.



Početkom idućeg tjedna bit će objavljena lista tvrtki koje su zatražile od države pomoć za isplatu minimalnih plaća a među njima je i tvrtka Dobrodošao u klub pjevačice Severine Kojić

Prema javnosti dostupnim podacima Severina je tvrtku  osnovala 14. svibnja 2019. godine. Kao djelatnost se navodi izvođačka umjetnost, a Severina se vodi kao jedina osnivačica i direktorica.  S obzirom na pad prihoda, splitska pjevačica zadovoljila je uvjet za državnu potporu. Severini je zatražila i dobila minimalac, a nakon što je vijest dospjela u medije preko svog PR managera oglasila se i pjevačica.

Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki ‘Dobrodošao u klub’, čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega.

Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv.

Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost , poručio je PR-ovac Davor Grgin.

Posljedice epidemije osjetili su mnogi glazbenici pa je Hrvatsko društvo skladatelja svojim članovima osiguralo 550 tisuća kuna prve pomoći koji su zbog potresa u Zagrebu i koronavirusa ostali bez primanja.

Na popisu glazbenika koji su se javili HDS-u i dobili pomoć nalaze se, između ostalih, Jacques Houdek i Mladen Burnać. Houdek je objavio da je primio jednokratnu pomoć od 5.000 kuna.

Megy M. /Foto: Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Severina

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije