Kategorije Premium sadržaj

Srpski mafijaš ubijen u Brazilu pred ženom i djetetom. Objavljen video

Širi dalje

Srpski  kriminalac Darko Geisler Nedeljković (43) ubijen je u Sao Paulu u Brazilu 5. siječnja, kada ga je ispred kuće u kojoj je živio s obitelji upucao nepoznati napadač, piše srpski Blic.



Nedeljković je navodno bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, a ubijen je u petak navečer kada je sa suprugom i djetetom vozio bicikl na obali Sao Paula.

Darko Geisler Nedeljković je u Brazilu koristio lažni identitet, Dejan Kovač. Bio miran i povučen, a radio je u stolarskoj radionici, ispričali su susjedi za brazilske medije.

Na snimci koja je objavljena vidi se napadač koji dotrčava i puca. Na njega je i

spaljeno najmanje tri metka, vidi se na snimci ubojstva. U tom trenutku Nedeljković je pao na nogostup, a dijete je palo s bicikla.

Kako pišu brazliski mediji, Hitna pomoć je uspjela pružiti mu pomoć, ali je doživio kardiorespiratorni zastoj te je preminuo.

SNIMKA ZA NEKE MOŽE BITI UZNEMIRUJUĆA:

 

 

U srpskim medijima spekuliralo se da Geisler Nedeljković  nije živ, nakon što mu se izgubio svaki trag poslije ubojstva Andrije Mrdaka u Crnoj Gori 2014. godine, u kojem je sudjelovao.  Bio povezan s više kriminalnih grupa u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a interesantno je da tada nitko nije prijavio njegov nestanak.

Crnogorska policija navela je ranije da je Geiser iz Pančeva, navodno, bio izravno umiješan i u likvidaciju Nikšićanina Vidaka Vorotovića. Vorotović je likvidiran 15. prosinca  2012. u Nikšiću. Ubojica mu je pucao u glavu i grudi dok je na parkingu  sjedioo u “audiju A8”.

Iz crnogorske policije tada su objavili da je Darko Geisler Nedeljković sudjelovao i u drugim kaznenim djelima, a prema saznanjima srpske policije bio je i plaćeni ubojica Zemunskog klana.

R.I. /Foto: Twitter

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Skanadaloznom direktoru aerodroma Rijeka bonus od 265. 000 eura

Nakon nemilih scena na riječkom aerodromu prošle subote, kada su putnici teglili prtljagu do izlazne…

9 minuta prije

DP postavio još jedan uvjet Plenkoviću: “Neka me streljaju, ali to ću hitno provesti”

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić je za 24 sata je rekao da je jedan od uvjeta Domovinskog…

1 sat prije

Pupovac žestoko napao DP, usporedio ih s pogavnikom Antom Pavelićem

Milorad Pupovac je gostovao na N1 i otkrio da je dogovor manjina da Plenkoviću daju onoliko…

1 sat prije