Kategorije Premium sadržaj

Stankoviću gost otkazao dolazak: ‘Kaže da nije nikakav desničar i ustaša’

Širi dalje

Aleksandar Stanković na službenom Facebook profilu emisije ‘Nedjeljom u 2‘ otkrio je da mu je gost otkazao dolazak i da  sad traži novog gosta.



Stanković je prije nekoliko dana rekao da bi mu gost u ovotjednoj trebao biti zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić. Tada je napisao i da će ovotjedna emisija biti u domovinskom duhu, a sada je otkrio da se to ipak neće dogoditi.

– Ništa od Domovinskog duha! Mario Radić otkazao gostovanje u Nu2. Shvatio je u kom to smjeru ide tj.da bi morao skidati deset penala i da bi bilo malo prilika za golove. Kaže, cijeni me kao novinara, nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali. Ništa… idem tražiti novog gosta – napisao je Stanković na Facebooku.

U komentarima su mu gledatelji zaželjeli sreću s traženjem novog gosta.

– Puno sreće s novim gostom. Sve je teže dobiti gosta za ovu emisiju, osobito kvalitetnog, publici interesantnog. Oni najinteresantniji neće prihvatiti poziv – poručio je jedan komentator.

– Gospodine Stanković, dajte nekog za relaksaciju u emisiju, pa prosinac je, a onda rezime godine neke političare stavite – dala je druga osoba svoj prijedlog, a neki su predlagali i konkretno koga bi željeli vidjeti. Tako se u komentarima može vidjeti da su predlagali Karolinu Vidović Krišto.

D.M. /Foto: hrt

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

10 minuta prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

38 minuta prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

1 sat prije