Kategorije Premium sadržaj

Strava u BiH: Htio je ubiti svoje kćeri pa ubio dječaka. Bacao bombe na policiju

Širi dalje

Fočanska policija koja je jučer tragala za Borivojem Tešovićem koja je na regionalnoj cesti Foča-Zavait-Čelebići ubio dječaka, a nakon višesatne potrage, policija ga je locirala i likvidirala u selu Zavaita.



Lociran je u jednom objektu, opkoljen je i pozvan da se preda, međutim on je pružao otpor, bacao bombe na policiju pa je likvidran.

Šta je motiv i zbog čega se Borivoje Tešović odlučio da krene pucati po ljudima, za sada nije poznato, ali mještani pričaju da takav zločin se ne pamti.

“Sve je krenulo u nedjelju oko 15 sati kada je u Tešović u mjestu Zavait izašao na lokalnu cestu naoružan puškom i zaustavio vozilo. Kada je vozač vidio da u ruci ima pušku, on je stao. Tešović je zatim ušao u vozilo i zaprijetio mu puškom i naredio da ga vozi do njegove kuće”, piše Radio Sarajevo

Prema njegovim riječima, vozač ga je iz straha odvezao, a Tešović je iz kuće uzeo još jednu pušku i bombu i naredio toj osobi da ga vozi nazad. Vozač je zatim obavijestio policiju o ovom događaju i veliki broj policajaca je upućen na lice mjesta u potrazi za manijakom.

Jedan od susjeda Borivoja Tešovića, , otkrio je za Klix.ba nove detalje ovog strašnog zločina. Kako je kazao, Tešović je ubio dječaka koji se nalazio u automobilu koji je slučajno naišao putem na kojem je on napravio zasjedu.

Prema njegovim riječima, Tešović je jučer boravio kod jednog susjeda u selu, kada mu je iznenada kazao da će ubiti svoje kćeri. Prema njegovim saznanjima, taj susjed je prijetnje shvatio ozbiljno i odmah je upozorio Tešovićeve kćeri da se sakriju.

Zasjeda na cesti

Nakon toga počinje Tešovićev divlji pohod. Uzeo je oružje koje je imao, puške i bombe i počeo maltretirati jednog stanovnika sela. Tjerao ga je da ga vozi automobilom, tukao ga je i pucao u njega, ali mu je on na kraju uspio pobjeći.

Potom je, kako priča sugovornik Klix.ba, Tešović oborio jedno drvo na lokalnu cestu, kako bi napravio zasjedu. Tim putem je naišao automobil u kojem su se nalazili muškarac i dječak. Vozač je izašao kako bi pomaknuo drvo, a tada se pojavio Tešović te ga upozorio da ne sklanja drvo.

Kada je vidio naoružanog Tešovića, muškarac je počeo bježati u vozilo. No, Tešović je tada pucao ka automobilu i usmrtio dječaka koji se nalazio unutra.

Ubrzo nakon toga jake policijske snage stigle su u selo, ali Tešović se nije želio predati, već je na njih pucao i bacao bombe, nakon čega je likvidiran,

Inače, kako su otkrili susjedi, Tešovićev otac je prije 20-ak godina krampom ubio svog strica.

M.M. /Foto: mup rs

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

7 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

7 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

7 sati prije