Kategorije Premium sadržaj

TITOVA UNUKA O IMENU TRGA: “Ništa mi neće ovi dan pokvarit, ni lupeži barbari ni glupi političari”

Širi dalje

SAŠA BROZ, unuka Josipa Broza Tita, kratkom objavom komentirala je promjenu imena Trga maršala Tita u Trg Republiek Hrvatske.



Ranijih mjeseci, i godina, kad su šasne za promjenu imena Trga bila slabašne, gorljivo je branila lik i djelo svoga djeda, a kad je postalo izvjesno da se ime Trgu mijenja i Saša je zašutila.

U objavi je spomenula i da je njena kćer Sara Zidarić, iz braka s glumcem Rankom Zidarićem, na dan kad pao maršal u Zagrebu imala jednu od najvažnijih večeri u svom životu.

“Dragi SVI,

nemam namjeru opširno komentirati jer sam na temu kipića i trgića već rekla sve. O nekrofiliji ne znam puno stoga ne mogu objasniti takvu vrstu odnosa spram svog djeda.

No liberalna sam pa tko voli…..

On je mrtav skoro 40g i da ga beskrajna, opsesivna ljubav desnice uporno ne reanimira bio bi tek pokojni državnik za neke bitan za neke nebitan, koji svakako ima svoje mjesto u povijesti. Ovako imamo već desetljećima svojevrstan reality show kojem nikad kraja. Zaista me nije briga za prebacivanje leša sa lijevog na desni bok i obrnuto.

Živim u 21st i za mene je danas 02.rujna 2017-te a ne 1941-a ili 1918-a.

Sorry drugari, ovih dana u mojoj kući je svečano i veselo radi moje Sare koja ima svoju prvu izložbu. Ja feštam, tko razumije hvala a ostalima ;
..”ništa mi neće ovi dan pokvarit,
ni lupeži, barbari ni glupi političari,
ni umišljene čunke ni zli komentari,
ni generali ni svjetski vladari…”


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

39 minuta prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

2 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

3 sata prije