Kategorije Premium sadržaj

Tužiteljstvo moli pomoć u istrazi okrutnog ubojstva Lane Bijedić

Širi dalje

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije pozvalo je sve građane te županije i Bosne i Hercegovine koji imaju bilo kakve informacije o smrti mlade Lane Bijedić u Studencima kod Ljubuškog da iste dostave tužiteljstvu ili MUP-u ZH županije.



„Tužiteljstvo poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema L.B. (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ZH županije na telefonski broj: 039/830-808.

Uvjerenja smo da ćemo zajedno sa vama građanima i policijskim agencijama u BiH razriješiti smrt 19-godišnjakinje čije je beživotno tijelo pronađeno 6. listopada 2019. godine u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog“, kazao je Josip Aničić

, glavni tužitelj za portal Radiosarajevo.ba,  koji je dodao da se građanima jamči zaštita u skladu sa Zakonom o zaštiti svjedoka.

Još uvijek se čeka na nalaze vještačenja telefona koji bi trebali dati više informacija s kim je Lana bila kobne noći. Prema posljednjim informacijama, trebala je popiti kavu s prijateljicom i zaputiti se u Sarajevo gdje je trebala nastaviti školovanje.

Njeno tijelo izvukli su pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka nakon što ga je jedan od ribara uočio i pozvao policiju.

Foto: Hercegovina.info/Ispraćaj Lane Bijedić

Obdukcija je pokazala da je Lana na glavi imala nekoliko rana od udaraca, a na vratu tragove koji nastaju kod gušenja. Imala je i ozljede podlaktice te prijelom rebara. Zbog vode koja je pronađena u plućima pretpostavlja se da je bila živa kada je ubačena u rijeku.

Posljednji ispraćaj Lana Bijedić bio je danas na gradskom groblju Sutina u Mostaru, a prema želji njene majke Lana će sutra biti pokopana u Beogradu.

M. Marković/Foto:Facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

14 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

16 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

19 sati prije