Kategorije Premium sadržaj

TUŽNE SCENE: Danski milijarder pokopao troje djece ubijene na Šri Lanki

Širi dalje

Danski milijarder 46-godišnji Anders Holch Povlsen s obitelji je u subotu pokopao svoje troje djece koja su ubijena u  terorističkom napadu na Šri Lanki u crkvi na Uskrs



Na pogreb Alme, Angesa i Alfreda u danskom Aarhusu u subotu su došli i brojni članovi danske kraljevske obitelji, ali i premijer Lars Lokke Rasmussen. Na sprovodu je bila i jedina preživjela Povlesnova kći, Astrid.

Na komemoraciji, dan uoči pogreba, pročitana je Povlsenova izjava u kojoj se navodi kako je ovo potpuno neshvatljiv gubitak, no zahvalili su obitelji, prijateljima i susjedima na ljubavi i podršci i obećali da će zajedno naći izlaz iz ove tragedije.

U islamističkim napadima na Šri Lanki u kojima je ubijeno preko 250 osoba poginulo je i troje djece danskog milijardera Andersa Holcha Povlsena.

Povlsen je naslijedio danski trgovački lanac Bestseller koji je procijenjen na oko 4,5 milijardi funti. On je i najveći dioničar u poznatoj online trgovini Asos te drugi najveći dioničar u njemačkoj online trgovini Zalando.

Povlsen je sa šest godina mlađom suprugom imao  četvero djece – Almu, Astrid, Agnes i Alfreda. Alma je prije nekoliko dana na Instagramu objavila fotografiju dviju sestara i brata sa Šri Lanke.

R.I./Foto:epa

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije