Kategorije Premium sadržaj

U Srbiji plakati s Tuđmanom: “Jad, čemer i tuga”

Širi dalje

Na jednom plakatu se nalaze logo N1, Goebbelsova fotografija i natpis „Ako se laž izgovori dovoljno puta postaje istina“, čuvena rečenica koja je bila zaštitni znak nacističke propagande. Autor plakata je Konzervativni pokret “Naši” koji vodi Ivan Ivanović.



Na plakatima su  porbeni medij N1, Nova tv i Danas nazvani „peta kolona“, a uz fotografije oporbenih srpskih političara koji nisi po volji Vučiću su i fotografije Franja Tuđmana i Alije Izetbegovića

Kragujevac je izlijepljen plakatima na kojima je televizija N1 uspoređena s prvim čovjekom nacističke propagande, Jozefom Goebbelsom i uz opozicione političare svrstana u red “petokolonaša”.

Na jednom plakatu se nalaze logo N1, Goebbelsova fotografija i natpis „Ako se laž izgovori dovoljno puta postaje istina“, čuvena rečenica koja je bila zaštitni znak nacističke propagande.

Iza ove hajke na televiziju N1 stoji pokret Naši, koji oporbene medije u Srbiji optužuje da su „eksponent antisrpske i antiruske politike na Balkanu“.

Kragujevčani ove plakate komentirali riječima „jad“, „čemer“ i „tuga“.

Vođa pokreta Naši Ivana Ivanović prije dva dana gostovao je na Happy tv kod Milomira Marića koji je Ivanovića predstavio kao nekoga tko je pravio spiskove “nacionalnih izdajnika” i tko je “razbijao skupove srbomrzaca”.

 

U studiju su stalno bila dva tjelohranitelja. Marić je kazao da vođa Naših nije htio u studio bez njih.

“Situacija je sada maksimalno ozbiljna. Od pojedinaca baš ovih što se bore protiv nasilja stizale su poruke kako me treba objesiti, kako me treba ubiti, kako me treba zaklati. Oni ste kako bore protiv nasilja. Pošto se oni tako bore protiv nasilja osiguranje je tu i to je to”, rekao je Ivanović.

Voditelj Happy tv pija je o Ivanoviću pričao i kao o nekome tko je bio na specijalnim obukama u Podmoskovlju u Rusiji, na što je njegov gost dodao da je sada obojena revolucija u Srbiji nemoguća.

Govoreći o prosvjedima protiv nasilja, Ivanović je rekao da je plan da se oživi obojena revolucija u Srbiji, a da opozicija mašta kako će na krilima 5. oktobra doći na vlast.

„Dobro što postoji veliki broj patriotskih organizacija koje to znaju“, rekao je Ivanović.

R.I. /Foto: Konzervativni pokret Naši


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Dramatičan apel P.E.N. centra: “Vučić, Dodik i SPC pripremaju rat! Zabrinuti smo”

Potaknuti posljednjim događanjima na području Zapadnog Balkana, članovi Međunarodnog P.E.N. centra, pisci s područja bivše…

43 minute prije

Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Marija Banožića

Nakon šest mjeseci općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra obrane…

1 sat prije

Zbog milijunske prevare s novcem za obnovu uhićene tri osobe u Zagrebu

Po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu uhićene su tri osobe zbog sumnje…

2 sata prije