Kategorije Premium sadržaj

U Zagrebu nestao poznati srpski TV kuhar. Iz Zagreba je krenuo u Split

Širi dalje

Dejan Markus, kulinarski stručnjak koji se proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji “Kuhati sa srcem” nestao je u Zagrebu prije pet dana. Informacija o nestanku objavljena je i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.



Markus je u Srbiji snimio više od 1900 epizoda kulinarske serije “Kuhati sa srcem”, no nakon poslovnog neuspjeha odlučio je preseliti u Zagreb.

Njegova sestra Jelena koja živi u Beogradu za Jutarnji list je izjavila da je već kontaktirala stotinjak osoba kako bi bratu ušla u trag, ali nažalost, njega još nema.

–  Ako imate bilo kakvu informaciju o mome bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobitelu i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24.

Zadnji put sam se s njim čula preko poruka 6. veljače, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvjesnost i očaj – rekla je Jelena za 33-godišnjeg brata Dejana koji je krajem 2012. odlučio svoj posao preseliti u Zagreb.

Nakon što je iskušao svoje kulinarske vještine u Vlaškoj je otvorio vinoteku “The Wine”.

Potraga za Dejanom još uvijek traje, a njegova sestra tvrdi da su u njegovom stanu na Trešnjevci ostale sve stvari te da je hladnjak bio pun. Jedino nije bilo osobnih dokumenata i mobitela s hrvatskim brojem jer bez toga, kaže ona, ni ne izlazi.

Njegovoj sestri poznato je da je svom stanodavcu spomenuo da će možda ići u Split na jednu manifestaciju vina te da će se vratiti u subotu navečer.

– Nije se vratio u stan ni u subotu ni u nedjelju. Prijatelj ga je u stanu tražio, ali bezuspješno. Kontaktirali smo i prijatelje u Splitu kod kojih bi možda mogao odsjesti i kojima se rekao javiti ako dođe, ali nije. Zvali smo i hotele. Dejana nigdje nema – izjavila je Markus.

Na službenoj stranici Nestali.hr piše kako se Markus udaljio s adrese prebivališta. Visok je 175 centimetara i jače je tjelesne građe.

R.I. /Foto:promo

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

HDZ objavio video: “Komično je pratiti kako se Milanović koprca i preznojava”

HDZ je sinoć na Facebooku još jednom napao predsjendika Zorana Milanovića.Objaivli su videu u kojem…

5 minuta prije

U Austriji osnovana Pivska stranka. Po anketama sigurno ulazi u parlament

Austrijska Pivska stranka (Bierpartei) sudjelovat će na ovogodišnjim parlamentarnim izborima premda je još daleko od…

24 minute prije

Počela je sezona. Kako prepoznati prave domaće jagode?

Na našim tržnicama sve češće se pojavljuju jagode iz  Grčke, Španjolske, Makedonije i Turske. Voće koje…

42 minute prije