Kategorije Premium sadržaj

Uhićen tjelohranitelj ubijeno biznismena! “A na pogrebu je plakao kao godina!”

Širi dalje

Rodoljub Gajić, zaposlenik Sector Securityja čiji je vlasnik bio ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić, uhićen je zbog sumnje da je sudjelovao u likvidaciji svog šefa 22. travnja 2019. godine.




Gajić je bio osobni tjelohranitelj Slaviše Krunića, radio je na osiguranju kuće te djece i supruge ubijenog Krunića.

“Pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske sinoć su uhapsili osobu R.G. iz Banje Luke, zbog teškog ubopjstva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, te Gorana Ilića”, objavio je MUP RS-a.

Gajić je sinoć uhićen a danas je predat u nadležnost tužiteljstvu, a neslužbena je informacija da je priznao svoju ulogu u ubojstvu Krunića, prenosi ATV. On je, kako se saznaje, odavao informacije o mjestu boravka i kretanju svog šefa.

Foto: Facebook

Prijatelji i poznanici Rodoljuba Gajića ogorčeni su njegovim postupkom prije svega zbog činjenice da je objavio osmrtnicu u dnevnim novinama, nazočio pogrebu i plakao kao godina.

Policija RS-a podnijela je ranije izvještaj protiv tri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su 22. travnja u Glamočanima izvršile kazneno djelo teškog ubojstva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaja teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvještajem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bijegu, navodi Al Jazeera Balkans.

U Glamočanima kod Banje Luke, u pucnjavi 22. travnja, ubijene su tri osobe, a jedna je teško ozlijeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su vlasnik kompanija ‘Sector Security’ i ‘Žitoprodukt’, ‘Žitopeka’, ‘Žitoprodukt’, ‘Sektor ADS’ i ‘Sektor ZOS’ Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi čovjek iz Krunićeve pratnjeGoran Ilić ranjen.

R.I. /Footo: ATV

 


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Obljetnica okrutnog ubojstva u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu

U 8:41 sati u Beogradu su odjeknule sirene, ekrani svih televizijskih kanala u Srbiji zatamnjeni su jednominutnom…

7 sekundi prije

Plenković uputio prijedlog da se produži mandat šefu SOA-e Danielu Markiću

Premijer Andrej Plenković izvijestio je na početku sjednice Vlade da je uputio predsjedniku Republike Zoranu…

37 minuta prije

Šef IDS-a: Ne radi se o antikorupcijskoj Vladi, već o spašavanju kože Peđe Grbina

Predsjednik IDS-a Dalibor Paus komentirao je u četvrtak prozivke čelnika SDP-a da će IDS, koji…

57 minuta prije