Kategorije Premium sadržaj

USPJEŠNA OPERACIJA: Liječnici spasili otkinutu ruku voditeljici Pinka!

Širi dalje

Televizijska voditeljica Dea Đurđević, koja je jutros teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Beogradu, podvrgnuta je operaciji koja je uspješno završena.



Dea je nesreću doživjela kod bolnice u beogradskom kvartu Dedinje, a po izlasku iz auta na nju je naletio  autobus i otkinuo joj ruku.

Operacija je potrajala nekoliko sati, predvodio ju je doktor Marko Bumbaširević i sanirao je zadobivene ozljede.

“Upravo sam izašao iz operacijske sale i operacija je uspešno završena. Sada mogu reći da smo moj tim i ja spasili ruku. Također, cirkulacija je normalizirana. Bilo je mnogo šivanja, ali sve se dobro završilo”, izjavio je za Blic doktor Bumbaširević.

U trenutku nesreće Dea je krenula na posao, do kojeg nije stigla. Svi njezini kolege bili su duboko potreseni nakon što su čuli loše vijesti, a među njima najpotreseniji je bio televizijski repoter Mladen Mijatović, s kojim je Dea u ljubavnoj vezi.

Potreseni Mladen od šoka nije mogao odraditi ni izvještavanje s mjesta događanja.

“Čuo sam se s Deom, ali nismo se još uvijek vidjeli. Zaista moram reći da je policija obavila odličan posao, da liječnici isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla u bolnicu”, izjavio je Mijatović za Blic.

Dea i Sarapa, simbol antinovinarstva u Srbiji i Vučićevi medijski batinaši. Sarapa je iz Siska, studirao je Obranu i zaštitu u Zagrebu. 

Dea Đurđević imala je lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Pretpostavlja se da je razlog nesreće proklizavanje.

Inače Dea Đurđević i Predrad Sarapa, zagrebački student porijeklom s područja Siska, čini poznati voditeljski par na Pinku, simbol su režimskog novinarstva u Srbiji i Vučećevi medijski batinaši.

Megy M. /Foto:sputnjik

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

U Austriji osnovana Pivska stranka. Po anketama sigurno ulazi u parlament

Austrijska Pivska stranka (Bierpartei) sudjelovat će na ovogodišnjim parlamentarnim izborima premda je još daleko od…

39 sekundi prije

Počela je sezona. Kako prepoznati prave domaće jagode?

Na našim tržnicama sve češće se pojavljuju jagode iz  Grčke, Španjolske, Makedonije i Turske. Voće koje…

19 minuta prije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

15 sati prije