Kategorije Premium sadržaj

VIDEO: Filmski sudar tramvaja i auta na Trgu u Zagrebu

Širi dalje

S noćašnjeg snimanja  pojavio se video  sudara tramvaja i auta na spoju Ilice i Trga bana Jelačića. Silina udara izenadila i filmsku ekipu koja je  morala bježati sa svoje pozicije.



U Zagrebu traje snimanje filma “Canary Black”  s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi, a sada su zbog snimanja filma za autobusni i tramvajski promet zatvoreni i određeni dijelovi Zagreba.

Zbog snimanja filma tramvaji ne voze Frankopanskom ulicom, Trgom bana Josipa Jelačića, Ulicom Franje Račkog i Zrinjevcem. Tramvajski promet je obustavljen od 13. do 17. studenoga od 19:15 do 5:30.

Noćne linije 31, 32 i 34, umjesto preko Trga bana Josipa Jelačića vozit će preko Glavnog kolodvora.

S noćašnjeg snimanja  pojavio se video  sudara tramvaja i auta na spoju Ilice i Trga bana Jelačića. Scena je prva filmska  a čini se da je silina udara izenadila i filmsku ekipu koja je morala bježati sa svoje pozicije.

Filmska ekipa moli sve građane za strpljenje i razumijevanje te da ne dižu paniku zbog eksplozija koje će se čuti u sljedećih nekoliko dana.

Beckinsale glumi agenticu CIA-e

Kate Beckinsale u ovom filmu glumi agenticu CIA-e Avery Graves koju  teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža.

Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele.

U vodećoj ulozi Kate se pridružuje Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi.

Redatelj filma je Pierre Morel, Francuz koji stoji iza kinohitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy.

R.I. /Foto: Twitter

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

5 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

11 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

11 sati prije