Kategorije Premium sadržaj

Više nije strah i trepet! Angelu Merkel opljačkali u centru Berlina

Širi dalje

Bivša njemačka kancelarka Angela Merkel opljačkana je u četvrtak tijekom kupovine u trgovini, javlja u petak agencija dpa.



Njezina torba je ukradena dok je kupovala u trgovini delikatesa u ulici Morsestrasse u Charlottenburgu oko 11 sati i 40 minuta u četvrtak.

Policija je potvrdila da je 67-godišnja žena prijavila krađu u centru Berlina. Ukradeni novčanik sadržavao je osobnu iskaznicu, debitnu karticu, vozačku dozvolu i gotovinu. Ured bivše kancelarke je odbio dati komentar.

Čak i kad je bila kancelarka Njemačke, Merkel je sama odlazila u trgovinu i često je viđana u trgovini blizu vladine četvrti ili na odjelu za namirnice u francuskim robnim kućama u ulici Friedrichstrasse u centru Berlina.

Jedna od najmoćnijih vođa u poslijeratnoj njemačkoj povijesti i izrazito važna političarka na europskoj i globalnoj razini, Merkel je prošle godine napustila svoju ulogu kancelarke nakon 16 godina na vlasti.

Barem jedan tjelohranitelj iz Federalnog kriminalističkog policijskog ureda pratio je Merkel u trgovini. Policija sada istražuje krađu.

Hina/Foto: AA


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Angela Merkel

Najnovije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

3 minute prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

1 sat prije

Grbin broji zadnje dane na čelu SDP-a!? Već kolaju imena njegovih nasljednika

Kako je trenutak konačnog dogovora između HDZ-a i Domovinskog pokreta o formiranju vladajuće većine sve…

2 sata prije