Kategorije Premium sadržaj

Vučić snimio spot, pola Srbije mu se smije: “Ispao sam neko tupavo glumatalo!”

Širi dalje

Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) objavila je novogodišnji spot u kojem se pojavljuje i njihov predsjednik Aleksandar Vučić, a zbog kojeg je postao predmetom ismijavanja na društvenim mrežama.



Prorežimski mediji spot nazivaju genijalnim, ali komentari običnih građana i korisnika društvenih mreža, najblaže rečeno, nisu u koaliciji s ‘naprednjacima’. Ismijavaju ga, a spotom nije zadovoljan ni Vučić.

Radnja spota se odvija u dnevom boravku u kojem mladi gledaju utakmicu i raspravljaju o ‘čudima’ koja se događaju u sportu ili su se dogodila u Srbiji u režiji vladajućeg SNS-a.

“Sjetite se koliko smo željeli da nam plaće budu veće. I to se dogodilo u najkraćem roku. A čvrste veze sa svijetom? Pa razvoj infrastrukture i IT industrije… Kako poslije toga da ne vjerujem u čuda?” uvjerava mladi Srbin svoje prijatelje.

U jednom trenutku jedan mladić spomene kakvo bi čudo bilo da im sada Aleksandar Vučić donese čaj. I gle čuda, u tom trenutku se Vučić pojavljuje s čajem…

“Prijatelji moji, u pravu ste. U Srbiji su se dogodile velike stvari, ali do njih nismo došli tek tako. I taj uspjeh je rezultat napornog i teškog rada i vjere u snagu srpskog naroda”, govori on i nastavlja: “I danas u prazničnoj atmosferi dobro je da se podsjetimo da je Srbija jedna velika pametna i jaka porodica koja je uvijek spremna gledati u budućnost jer samo tako će se ta mala čuda nastaviti događati.”

Nakon toga su ubacili i duhoviti moment u kojem jedan od njih pita postoji li Djed Božićnjak.

“To je veoma povjerljiva informacija”, odgovara mu Vučić s tajanstvenim smiješkom na licu.

Reklama koju potpisuje Vučićeva Srpska napredna stranka počela se dijeliti društvenim mrežama, ali sudeći po komentarima, uspjeli su samo razbjesniti ljude.

“Ovo je stvarno grozan primjer izvrtanja stvarnosti u čijem podtekstu valjda žele da gledatelji zaključe:’Pa Vučić je u stvari Deda Mraaaz!!!’ Bljak! P.S. Nema emojiija za uvredljivo i ponižavajuće”, “Sram ih bilo. Dno nema granice”, “Dno dna! Najgrđi su mi oni koji i dalje vjeruju u prazna obećanja, a još grđi oni što svoj obraz prodaju radi prosperiteta, uključujući i ove ‘glumce'”, “Ono kad više ništa nije za čuđenje”, bili su neki od komentara.

Čini se da ni Vučić nije previše zadovoljan urađenim poslom.

– Ne razumijem se u novogodišnje čestitke, tjerali su me da snimam neki spot pa sam ispao kao neko tupavo glumatalo. Ali, odlučili su da to emitiraju. Što da radim… – žalio se sveprisutni predsjednik Srbije.

R.I. /Foto:Screensghoot

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

2 sata prije

Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao ovakav HDZ

Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine i raskol u…

3 sata prije

Glavni tajnik DP-a objavio fotke s obiteljske proslave

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro objavio je na Facebooku fotografije s krizme svoga sina.…

4 sata prije