Kategorije Sport

Armada poslala uvredljivu poruku Marku Livaji

Širi dalje

Ne stišavaju se reakcije na odlazak Marka Livaje iz reprezentacije. Napadač Hajduka napustio je Vatrene jer su ga u treninga reprezentacije na Rujevici nekolicina gledatelja provocirala, psovala i vrijeđala.



Livaja je neko vrijeme trpio povike s tribina, a onda se zaletio se prema ogradi, popeo na nju te se verbalno obračunao s onima koji su ga vrijeđali.

To je bilo previše za najboljeg igrača i strijelca HNL-a pa je napustio reprezentaciju i neće igrati završnicu Lige nacija. Poručio je kako je to napravio jer bi u ovoj situaciji bio smetnja nacionalnoj momčadi.

“Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo.

Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član”, izjavio je Marko Livaja.

Prije svega!

GUBO, ODLAZI!

#prgavafamilija

Objavljuje KN Armada RijekaUtorak, 6. lipnja 2023.

 

Na Livajin odlazak iz reprezentacije reagirala je Armada. Navijači Rijeke su na Facebooku objavili fotografiju sutakmice Hrvatske na kojoj su izvjesili transparent:  “Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše” te ispod nje statusom poručili: “Gubo, odlazi!” uz oznaku “prgava familija”, što je jedan od slogana Hajduka, a tako se zove i linija proizvoda splitskog kluba koja je nedavno promovirana.

D.M. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi marko livaja

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

8 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

14 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

14 sati prije