Kategorije Sport

Borna Sosa: “Sretan sam što sam debitirao za Hrvatsku”

Širi dalje

Nakon što je ovog proljeća izazvao puno reakcija zbog želje da nastupa u dresu njemačke reprezentacije, Borna Sosa u srijedu je protiv Rusije debitirao za Hrvatsku.



Prema FIFA-inim pravilima Sosa nije imao pravo nastupa za Njemačku. Ispričao se izborniku i javnosti i poručio kako je u budućnosti spreman igrati za Hrvatsku. Izbornik Dalić pozvao ga je, a Sosa se odazvao.

Na pitanje osjeća li se kao pod povećalom, Sosa je odgovorio: “Određeni ljudi, zlopamtila, ja tu ne mogu ništa napraviti. Moje je da igram što bolje i dam sve od sebe za Hrvatsku, to je jedina stvar na koju sam fokusiran”.

O utakmici s Rusijom Sosa kaže da je bila teška, no to su i očekivali. “U ovom ciklusu imamo tri utakmice i trebamo ga završiti najpozitivnije moguće. Prije nego što sam došao u Stuttgart čitav život sam igrao beka, a kad neku poziciju naučiš stalno ti je u glavi tako da mi nije bilo teško vratiti se. Sretan sam što sam debitirao za Hrvatsku”, poručio je za NovuTV.

Hrvatska u subotu igra protiv Slovačke. Sosa smatra da će biti intenzivna i teška utakmica.

“No, ako budemo više fokusirani i stvorit ćemo više šansi”, zaključio je.

Njegov nastuo protiv Rusije, ali i ponašanje, intervju i stavive u emisji je kasnije pozdravio i Robert Jarni:”Odličan  kao igrač i kao čovjek, veliki dobitak za Hrvatsku”, kazao je Jarni.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi borna sosa

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

20 minuta prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

42 minute prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

1 sat prije