Kategorije Sport

Čabraja: Rijeka se bori za titulu, a nama je utakmica važnija nego Rijeci

Širi dalje

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, najavio je utakmicu protiv Rijeke, vodeće momčadi prvenstva. Utakmica je važna za Rijeku, ai nije manje bitna ni za Lokomotivu koja lovi Europu.



– Važna utakmica njima, mi smatramo da je nama još važnija utakmica da ostanemo s Osijekom u borbi za tu Europu, da praktički napravimo razmak i od šeste pozicije. Rijeka je pretendent za prvo mjesto, znači naravno da i oni dolaze s ambicijom da se vrate kući s tri boda, tako isto i mi očekujemo.

– Očekujemo uvijek isto, želimo ostaviti tri boda kod kuće, imali smo prije tri dana poraz od Dinama i naravno da bi to htjeli prekinuti s pobjedom.

Druga teška utakmica za redom, nakon Dinama, sad Rijeka, kakvo je stanje u momčadi? 

– Pa dobro, ima dosta igrača koji su povrijeđeni, lagane rupture, u konačnici do dva sata prije početka utakmice praktički nećemo znati na koga možemo računati, ali opet imamo ja mislim dovoljnu količinu kvalitetnih igrača koji će moći odgovoriti na potrebe utakmice.

S Rijekom četvrta u prvenstvu, peta utakmice je bila u polufinalu kupa. Jedna je na Kranjčevićevoj bila neriješeno u prvenstvu, dva poraza, jedan od 3:0, u Rijeci, i poraz u Kupu. Ne leži vam Rijeka? 

– Dobro, sada leži ili ne leži, ove godine najslabiji skor imamo s Rijekom i naravno najteži poraz smo doživjeli upravo u Rijeci. To je bila jedna od naših loših utakmica i ja se nadam da ćemo u nedjelju biti dobri, da ćemo biti pravi, da nećemo podbaciti, već sam to par puta rekao, može se utakmica izgubiti, ali važno je da kad uđete u svlačionicu, da se možete pogledati u oči.

Utakmica Lokomotiva – Rijeka igra se u nedjelju na stadionu u Kranjčevićevoj,  početak je u 17:30, a sudit će Patrik Kolarić

D.M. /Foto: hrt


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ivković opleo po Hajduku kao nikad dosad: “Torcida to kao ne zna, je li?”

Tomislav Ivković gostovao je u emisiji Stadion na Drugom programu HTV-a, komentirao proteklu sezonu i…

25 minuta prije

Svećenik uzvratio Severini: “Pogledajte što je kraljica napravila, samo laži”

Zahuktala se žestoka svađa između Severine i mladog svećenika Tomislava Lukača. Don Tomislav Lukač je…

47 minuta prije

Vozač kamiona: Banožić me pretjecao! Odvjetnica: Banožić nije pretjecao!

Bivši ministar obrane Mario Banožić je u intervjuu za RTL izjavio da nije pretjecao kamion…

2 sata prije