Kategorije Sport

Drama u Dinamu! Dario Šimić podnio neopozivu ostavku

Širi dalje

Nakon sastanka Izvršnog odbora Dinama Dario Šimić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave za sportska pitanja. Na sastanak je bila pozvana kompletna Uprava Dinama, a Šimić je nakon toga dao ostavku.



U Dinamu je na toj funkciji bio svega sedam mjeseci.  U priopćenju Dinama se navodi da je Šimić odmah na početku sjednice podnio neopozivu ostavku.

“U utorak, 10. listopada 2023. godine, održan je inaugurativni sastanak Nadzornog odbora GNK Dinamo kojeg u novom sazivu čine jednoglasno izabrani predsjednik Ognjen Naglić

i članovi Saša Pavličić-Bekić i Zdravko Kačić. Istoga dana sastao se i novi saziv Izvršnog odbora uz naglasak na temu realizacije sportskog i financijskog plana.

Gospodin Dario Šimić još je u prvom dijelu sjednice IO podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinamo. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Šimiću na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Na sjednici IO su, na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem, sudjelovali Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Dragutin Kamenski, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Dubravko Skender, Ante Todorić i Heinz Truskaller. Sjednici su prisustvovali i svi članovi Uprave kao i članovi NO”, objavili su iz Dinama.

D.M. /Foto: GNK Ginamo

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

U Zaprešiću beba bačena u kontejner! U bolnici je i izvan životne opasnosti

Sinoć je u Zaprešiću pored Zagreba nađena beba koja je umotana u deku bačena u…

50 minuta prije

Dabru pitali kakav je Plenković pregovarač: “Kao kad upoznate novu djevojku…’

Glavi tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro spominje se kao potencijalni kandidat za ministra poljoprivrede. Za…

4 sata prije

Baturina se čudi HNS-ovu pravilu u finalu Kupa, a na jedno pitanje izbjegao odgovor

U srijede 15. svibnja od 19 sati na maksimirskom stadionu igra se prva utakmica finala…

14 sati prije