Kategorije NaslovnaSport

FOTO: Ante Ćorić proslavio 18. rođendan, danas potpisuje ugovor s Dinamom

Širi dalje

Slavilo se sinoć u novozagrebačkom kvartu Središće. Dinamov dragulj Ante Čorić Gaučo slavio je 18. rođendan. Kad se nakon popodnevnog treninga  pojavio pred obiteljskim kafićom Play, upalile su se baklje, a tamburaši su zasvirali Dinamovu himnu.



– Rijetki su momci koji s ovakvim srcem igraju za Dinamo i koji Maksimir naprosto obožavaju, komentirali su bad blue boysi koji su sa svom miljeniku došli na feštu.

Za 18 rođendan Čorić danas oko podneva u Maksimiru potpisuje prvi profesionalni ugovor. Sa Zdravkom Mamićem sve je dogovarao otac Miljenko.

– Potpisujemo petogodišnji ugovor koji već teče jer Ante Dinamov igrač, ali s navršenih 18 godina potpisuje pravi profesionalnu ugovor. 

Ante Ćorić je već dugo na meti prestižnih europskih klubova iz Lige petice. Na adresu oca Miljenka stizale su ponude Rome, Chaelseija, Bayerna,  a posljednja je stigla iz engleskog premierligaša. Uz jamstvo na mjesto u prvom timu, za četverogodišnji ugovor nudili su tek nešto manje milijuna eura nego što Ante Ćorić ima godina.

– Moja  želja je samo Dinamo i ovim moj dječački san se ispunio. Druga želja je vratiti publiku na Maksimir, a i to će vremenom doći na svoje. O drugome sad ne razmišljam, dječački šarmantno, ali ozbiljno govori Ćorić. I uživa u svakom trenutku profesionalne karijere.

O svim bitnim stvarima brine se otac Miljenko koji nije krio zadovoljstvo činjenicom da sin na pragu punoljetnosti potpisuje profesionalni ugovor s Dinamom.

– Bilo je ponuda za koje se može reći da se ne obijaju, ali dao sam riječ Dinamu i Zdravku Mamiću, a riječ treba poštovati. I Ante želi igrati u Dinamu, želi se potvrditi kao vrhunski igrač, a nakon toga što Bog da, kaže otac Miljenko čiji je još jedan sin igrač Dinama. Naime, osam godina stariji Josip ugovorom je vezan za klub iz Maksimira, a trenutno je 26-godišnji veznjak ključni igrač Sesveta.

Ćorić je inače kompletna sportska obitelj. Za najstrarijeg od braće Ćorića, Ivana Ćorića, kažu da je bio veći talent i od Josipa i od Ante, ali spletom okolnosti nije ostvario zapaženiju nogometnu karijeru.

Kako je bilo na fešti pogledajte u fotogaleriji:

M. Marković/Foto:Maxportal


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije