Kategorije Sport

Hajdukovi mladići osvojili veliki turnir, poigrali se s Liverpoolom i Napolijem

Širi dalje

Hajdukovi  početnici (U-11) osvojili su Trencin Cup, turnir u Slovačkoj. Momčad trenera Danijela Vuškovića u 15 odigranih utakmica ostvarila je 14 pobjeda i jedan poraz te osvojila 42 boda uz gol razliku 40:4.



“Hajduk je prigazija Liverpool 4:0, a nije se dobro provea ni Napoli iako je proša duplo bolje, izgubija je ‘samo’ 2:0”, euforično piše Slobodna Dalmacija. Početnici Hajduka, U-11 selekcija osvojili su poznati turnir u Slovačkoj, Trenčin kup.

Na putu do trofeja momčad trenera Danijela Vuškovića, oca donedavnog seniorskog prvotimca ‘bijelih’ Marija, u 15 susreta upisala je čak 14 pobjeda uz samo jedan poraz. Pritom su imali nevjerojatnu gol razliku od čak 40:4.

Na putu do osvajanja turnira u Trenčinu pobijedili su Liverpool (4:0), Napoli (2:0), Club Brugge (3:0), Slaviju Prag (2:0)…

Hajduk je turnir osvojio s 42 osvojena boda, drugo mjesto pripalo je Sparti iz Praga koja je osvojila 40, treći poljski Zaglebie Lubin imao je 32, a četvrti Liverpool 29 bodova.

Megxy M. /foto:HNK Hajduk


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Hajduk

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

6 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

8 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

9 sati prije