Kategorije Sport

KAKVA MAJSTORIJA: Rebić se poigrao s vratarom i zabio šukerovski gol – video

Širi dalje

Eintracht Frankfrut pobijedio je Schalke s 2:1 u 28. kolu Bundeslige, a Rebić je fantastičnim potezom doveo Eintracht u vodstvo.



Gosti su poveli u 13. minuti sjajnim golom Ante Rebića. Filip Kostić ga je proigrao, a hrvatski reprezentativac sjajno je ”zarolao” vratara Alexandera Nübela, poslao ga u prazno i lagano poentirao iz blizine.

Rebić je podsjetio na legendarni pogodak Davora Šukera iz četvrtfinala protiv Njemačke na Europskom prvenstvu 1996 . Tada je nekadašnja ”devetka” Vatrenih na sličan način, maestralnim ”rolanjem”, u prazno poslala Andreasa Köpkea u situaciji jedan na jedan.

Rebićev potez vjerojatno je i teži jer je dribling izveo u punom trku i iz prve, bez prethodnog kontakta s loptom. Pogledajte u nastavku kako se Rebić poigrao sa Schalkeovom obranom…

Schalke je uspio izjednačiti u borbi za ostanak, da bi u devetoj minuti nadoknade klub iz Frankfurta došao do pobjede golom Jovića iz penala.

U najzanimljivijem dvoboju popodnevnog dijela 28. kola Bundelige RB Leipzig je slavio s 4:2 kod Bayera. Leipzig je dvaput gubio u Leverkusenu, ali je u fantastičnoj utakmici došao do uvjerljive pobjede u borbi za mjesta koje vode u Ligu prvaka. Tin Jedvaj je ostao na klupi Bayera.

Wolfsburg je s 3:1 slavio protiv “fenjeraša” Hannovera, a Josip Brekalo je igrao do 62. minute. U derbiju začelja Stuttgart i Nuernberg su igrali 1:1, a Borna Sosa je za domaćine zaigrao od 78. minute.

Rezultati by SofaScore

R.I./Foto:pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi ante rebić

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

8 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

8 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

8 sati prije