Kategorije Sport

Kramarić: Cijeli narod je bio uz nas u Rusiji. Vrijeme je da mi vratimo Hrvatskoj

Širi dalje

Andrej Kramarić, rođeni Zagrepčanin danas igra u njemačkom Hoffenheimu, zabrinut je zbog događanja u Zagrebu nakon što je u nedjelju hrvatsku prijestolnicu zatresao potres magnitude 5,5 po Richteru.



Popularni  Kramer trenutačno je, kao i većina njegovih suigrača, u izolaciji zbog pandemije koronavirusa

“Svi moji prijatelji su u Zagrebu, stvarno mi je teško. U nekim trenucima se osjećaš bespomoćno, želiš pomoći, a ne možeš”, rekao je napadač vatrenih za HRT 4.

Ivan Rakitić spomenuo je da će hrvatski reprezentativci pomoći Zagrebu.

“Bit će pomoći, pričali smo o tome preko naše grupe, tu su stariji igrači koji će o tome pričati. Oni će javno objaviti o kakvoj se pomoći radi. Kako je cijeli narod bio uz nas u Rusiji, mislim da je vrijeme da sada mi pomognemo našem narodu. Svi se gradovi skupljaju i navijači, Hrvatska mora biti jedno i moramo živjeti za svakog čovjeka u Lijepoj našoj.”

Vlasnik Kramarićevog Hoffenheima je Dietmar Hopp, vlasnik je i  firme koja pokušava pronaći cjepivo protiv koronavirusa.

“Ovo je jedna od njegovih najvažnijih utakmica, pričamo o genijalcu. Nadam se da će njegova firma uspjeti naći cjepivo kako bi pomogla svijetu. Drugi ljudi nisu svjesni koliko on pomaže svijetu. Svijet treba znati o kakvom se čovjeku radi. Ne znam kada će se nastaviti natjecanje, znam da DFL sutra ima sastanak, vjerujem da će se prvenstvo nastaviti, ali naravno da je u prvom planu sigurnost i zdravlje svih ljudi.”

O odgađanju Europskog prvenstva za ljeto 2021. i situacijama u europskim ligama kaže:

“Vjerujem da će se prvenstvo nastaviti, ali naravno da je u prvom planu sigurnost i zdravlje svih ljudi. Svi smo očekivali Euro, ali u ovakvoj situaciji sport je nebitan i najbitnije je da zaštitimo ljudske živote.”

A navijačima Hrvatske je poručio:

“Bitno je da se ova situacija završi i spriječi daljnje širenje bolesti. Nadam se da ćemo s ovom pričom što prije završiti. Vrijeme je da slušamo one koji više i bolje znaju od nas. Ostanimo doma i tako jedino možemo paziti na sebe i druge”, kazao je Kramarić

R.I. /Foto:epa

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Saharski pijesak stigao do Hrvatske, vidi se iz svemira

Kako je bilo  najavljeno i u naše krajeve stigao je Saharski pijesak. Prema prognozi danas…

38 minuta prije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

1 sat prije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

12 sati prije