Kategorije Sport

Lucija Zaninović: Pokazali su karakter i koliko jaku glavu imaju

Širi dalje

Lucija Zaninović, predsjednica taekwondo kluba Marjan iz Splita, gostovala je u Dnevniku N1 i komentirala velik uspjeh naših tekvondaša na Olimpijskim igrama u Tokiju.



“Ovo je uspjeh cijele nacije. Cilj Olimpijskih igara je da se svi povežemo, navijamo. Evo, u ovim ružnijim vremenima smo omogućili malo veselja i malo radosti”, rekla je Lucija Zaninović i dodala:

“Danas je bilo puno emocija cijeli dan. Sportaše poznajete otpočetka otkad su kao školarci ušli u dvoranu, nakon toga se Toni puno spremao, puno smo sati treninga proveli skupa. Puno je emocija, bilo je i suza, a najviše suza kad smo na video poziv vidjeli Tonija. Znam koliko je tome težio.”

Kako je i sama osvajačica bronce na OI u Londonu, Zaninović je otkrila da je uzbuđenje veliko te da veliki faktor predstavlja trener “koji mora biti i dobar psiholog da te primiri, da budeš hladan”.

“Drago mi je da su oboje pokazali koliki su karakter i koliko jaku glavu imaju da okrenu sve u svoju korist”, istaknula je Zaninović.

Prisjetila se svojih početaka sa sestrom u OŠ Skalice 2000.

“Isplatilo nam se, stvorio se velik klub. Uz Tonija, tu je vojska trenera i osoblja koji su sve ovo omogućili. Kao što su sestri i meni Olimpijske igre u Sydneyju bile motiv da počnemo trenirati, koliko djece sad ovo gleda, doći će u dvoranu i sanjati isto…”, rekla je emotivna tekvondašica.

Na kraju je kazala da se povratak sportaša očekuje u petak, no protokol još nije poznat.

Foto: N1


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

15 minuta prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

1 sat prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

3 sata prije