Kategorije Sport

Luka Modrić objavio kad će napustiti reprezentaciju

Širi dalje

Luka Modrić, očito je prelomio te je donio odluku da se nakon svjetskog prvenstva u Katru, krajem ove godine, povlači i reprezentacije.



Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, u razgovoru za FIFA + kanal, koji najavljuje Svjetsko prvenstvo u Kataru, potvrdio je glasinu o kojoj se neko vrijeme špekuliralo, a tiče se njegovog oproštaja od hrvatske nogometne reprezentacije.

“Svjestan sam da mi se bliži kraj karijere i ovo Svjetsko prvenstvo je posljednje natjecanje koje ću igrati za Hrvatsku”, poručio je Modrić.

“Ljudi me često pitaju zašto i dalje igram za Hrvatsku umjesto da se fokusiram na klub. Reprezentacija je nešto jako posebno za mene. Nema većeg gušta nego igrati za svoju državu. Moj oproštaj će biti nevjerojatno težak”, dodao je.

Dugo se lomio, i ostavljao mogućnost da za reprezentaciju igra i u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu za Euro, no očito je prelomio.

Nije poznato hoće li Modrić, koji ima 37 godina, otići odmah nakon turnira u Kataru. To će vjerojatno ovisiti o rezultatu, ali i dalje postoji solidna mogućnost da odigra završnicu Lige nacija, a možda i dio kvalifikacija za Euro 2024.

Modrić dosad je odigrao 154 utakmice u hrvatskom dresu, a nadamo se da će ih skupiti još barem pet, šest.. a može i sedam. A onda će reći zbogom reprezentaciji.

Megy M. /Foto: p


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Luka Modrić

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

4 sata prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

4 sata prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

4 sata prije