Kategorije Sport

Modrić dobio treću najveću ponudu u povijesti nogometa. Odbio je

Širi dalje

Da je prihvatio ponudu Luka Modrić bi postao treći najplaćeniji nogometaš na svijetu i do ljeta 2025. pospremio barem 100 milijuna dolara. Modrić bi se tim ugovorom smjestio iza Cristiana Ronalda i Kyliana Mbappéa, no on je to odbio.



Kako prenosi saudijski list Okaz Sport, Al-Nassr je ozbiljno zagrizao za Luku Modrića koji ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Real Madridom.

Isti izvor je naveo da Nassrova ponuda za dvije i pol godine u njihovom dresu, premašuje 40 milijuna eura po sezoni, pod uvjetom da se postigne dogovor s Real Madridom da otkupi preostalo razdoblje ugovora te bi tako Modrić došao već ove zime. U suprotnome transfer će biti s početkom ljetnog prijelaznog roka.

Međutim, kapetan Hrvatske reprezentacije odbio je ponudu kluba koji je ove zime u svoje redove doveo Cristiana Ronalda koji će u njihovom dresu godišnje zarađivati 200 milijuna eura te će se kako je Mundo Deportivo pisao prethodnih dana, Modrić radije orijentirati na obnovu ugovora s Real Madridom u trajanju na još jednu sezonu nakon što mu aktualni istekne na ljeto.

Da je Modrić prihvatio ponudu Al Nassra o kojoj Arapi pišu, u džep bi do ljeta 2025. pospremio barem 100 milijuna dolara. Ali, odbio je to. Bio bi i treći najpaćeniji nogometaš na svijetu, odmah nakon Cristiana Ronalda, s kojim bi tada opet igrao u istom klubu i Kyliana Mbappea.

Megy M. /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković se požalio: “Zoran Milanović me nazvao i izvrijeđao”

Emisija "Nedjeljom u 2" u nedjelju se emitirala po 1000. put, a novinar, urednik i…

34 minute prije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

5 sati prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

5 sati prije