Kategorije Sport

Moj susjed je optimist! Uplatio je 1.000 kuna na pobjedu Dinama protiv Cityja

Širi dalje

Manchester City i Dinamo sastat će se večeras na Etihadu s početkom u 21:00 u sklopu drugog kola Lige prvaka. Ovo je najteža moguća utakmica za hrvatskog prvaka, a ujedno i najlakša, jer Modri nemaju što izgubiti protiv trenutno najmoćnije momčadi svijeta.



Nenad Bjelica bio je uoči puta u Englesku zagonetan glede početne postave, ali jasno je kako će Građanima suprotstaviti najjače raspoložive snage.

“Lijepo je igrati protiv tako velikih klubova, protiv tako velikih igrača pa i velikih trenera. Svi skupa ćemo sami sebe testirati na kojem smo nivou. Nemamo nikakav pritisak, tako da možemo stvarno uživati u utakmici, a kad uživaš u utakmici i sve daješ od sebe, onda čak možeš i iznenaditi.”

S tako minornim izgledima, bit će zanimljivo vidjeti s kojom će postavom Nenad Bjelica krenuti u utorak. Atalantu je već iznenadio s formacijom 3-5-2: s tri srednja braniča, i visoko podignutim bekovima. Učinak je bio fantastičan! A iako bez efekta iznenađenja, ne bi bilo čudno da Dinamo i u Manchesteru krene baš s ovom postavom.

Što se tiče Pepa Guardiole, iznad sastava kojeg bi on mogao poslati na teren gotovo uvijek stoji upitnik, a tako je i ovog puta. Engleski mediji na dan utakmice, pišu kako će Kevin De Bruyne gotovo sigurno biti izvan momčadi zbog lakše ozljede koju je zadobio u subotnjem prvenstvenom ogledu s Evertonom.

Umjesto De Bruynea će se u prvih 11 naći David Silva, a to neće biti jedina promjena u odnosu na gostovanje kod Evertona. Bernardo Silva bi trebao zauzeti mjesto u sredini terena umjesto Ilkayja Gundogana, a u vrhu napada se od prve minute očekuje Sergio Aguero ispred kojeg je u utakmici protiv Evertona dobio Gabriel Jesus.

U obrambenom redu Guardiola ima najviše problema, a samim time i najmanje prostora za nekakve promjene pa tu ne bi trebalo biti nikakvih iznenađenja.

“Imamo Fernandinha i nemamo drugu opciju. On će igrati na toj poziciji, osim ako se ne ozlijedi. A takve stvari se događaju. Mislim da i najbolji braniči na svijetu čine takve stvari. Kad je imao loptu, Fernandinho je bio izvanredan. Tako je kako je. Moramo ići s njima dvojicom, a na klupi s mladim igračima. Vidjet ćemo što će biti u utorak, tko će biti spreman za utakmicu Lige prvaka”, kaže menadžer Manchester City Pep Guardiola.

Manchester City je čak 12 puta skuplji od Dinama i slovi kao veliki favorit. Engleski prvaci su najskuplja momčad u Europi, vrijedna čak milijardu i 280 milijuna eura! Dinamo vrijedi oko 107 milijuna,

U skladu s time su i procjene kladionica. Manchester City je veliki favorit, s oko 88 posto izgleda za pobjedu. Šanse za remi procijenjene su na nekih devet posto, a pobjeda Dinama na samo tri posto! Ali naravno, to ne znači da se sa Cityjem ne može igrati i da iznenađenja nisu moguća.

Kvote na pobjedu Cityja su od 1,07 do 1,15, na pobjedu Dinama od 30 do 34, a tečaj na remi je 10 do 12.

Unatoč favoriziranom Manchester Cityju moj susjed je veliki optimist. Na pobjedu Dinama uložio je 1.000 (tisuću) kuna.

M. Marković/Foto:press

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Marija Banožića

Nakon šest mjeseci općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra obrane…

16 minuta prije

Zbog milijunske prevare s novcem za obnovu uhićene tri osobe u Zagrebu

Po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu uhićene su tri osobe zbog sumnje…

1 sat prije

Zdravku Mariću odlično ide biznis, dobro zarađuju Kolinda i Brkić, SDP-ovci u blokadi

Nekadašnjim važnim političkim akterima - Kolindi Grabar Kitarović, Zdravku Marići i Milijanu Brkiću - jako…

2 sata prije