Kategorije Sport

NAKON VELIKE POBJEDE OGLASILI SE DINAMOVI STRIJELCI: ‘Ispričavam se navijačima’

Širi dalje

Bila je to rapsodija u plavom, jedna od najljepših Dinamovih nogometnih večeri posljednjih godina! Sve, ali baš sve bilo je gotovo savršeno, od taktičkog postavljanja igre trenera Plavih Nenada Bjelice, do realizacije zamišljenoga u izvedbi njegovih igrača, uz neizmjernu pomoć fantastičnih navijača!



Dinamo je na premijeri ovogodišnje Europske lige oduševio protiv velikog Fenerbahčea i s velikih 4:1 nadvisio slavni turski klub. Već dugo nismo gledali ovako dobar Dinamo u europskim natjecanjima. Dinamovci su nadigrali Fenerbahče u gotovo svim segmentima, dominirali su cijelom utakmicom i potpuno zasluženo osvojili prva tri boda u skupini D.

“Bila je ovo stvarno dobra utakmica, nisam očekivao ovako dobar rezultat iako smo znali da imamo velike šanse. Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili”, komentirao je Dinamov junak Izet Hajrović

, strijelac dvaju golova.

“Odličan je ovo početak, imamo sva tri boda, ali sad se moramo okrenuti domaćoj ligi… možemo biti zadovoljni kako smo odigrali i moramo nastaviti ovako”, dodao je bosanski veznjak koji je upitan je li ova visoka pobjeda znak da Dinamo može napraviti velik rezultatu Europi ove sezone.

“Mislim da je rano govoriti o europskoj jeseni, mi uvijek želimo pobijediti i naš je cilj nastaviti pobjeđivati. Hvala svim navijačima i ispričavam se ako ih nisam pozdravio dok sam izlazio. Hvala im puno na ovakvoj podršci!”, zaključio je Hajrović.

Na njegovu izjavu nadovezao se i Dani Olmo.

“Imali smo puno motivacije, prva utakmica u Europi nakon godine dana. To se pogotovo vidjelo u prvome poluvremenu. Mogli smo zabiti još pogodaka, ne samo četiri, pa da ljudi uživaju. Ali mislim da su uživali i ovako. Mi vjerujemo u sebe i smatram da ćemo biti u Europi i dalje”, zaključio je Olmo.

Oglasio se i strijelac prvog Dinamovog gola Ivan Šunjić.

“Znali smo da će biti teško, Fener je uvijek Fener iako su u krizi. Znali smo da moramo krenuti agresivno i to se isplatilo. Mislim da smo zasluženo pobijedili, mogli smo zabiti i više, ali nećemo biti nezahvalni, imamo tri boda. Anderlecht će biti zahtjevan, ali idemo utakmicu po utakmicu, znamo da je skupina teška, ali vjerujem da možemo prezimiti u Europi”, zaklučio je Šunjić.

G.M. /Foto:nkdinamo/pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

6 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

6 sati prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

7 sati prije