Kategorije Sport

Navijač Rijeke jurišao na igrače Hajduka; nokautirao ga šef osiguranja ‘bilih’ – video

Širi dalje

Uz pet golova, napetu završnicu i pobjedu Hjaduka, pečat 100. Jadranskom derbiju dali su i navijači. Potrudili su se i Armada i Torcida da ovaj praznik nogometa ostane zapamćen i po neredima. Sve je počelo na kraju prvog poluvremena, a kulminiralo boksačkim obračunom na terenu nakon utakmice.



Sad stvarno više nije ni važno tko je prvi počeo, ali neodgovorni članovi Armade i Torcide su definitivno ‘začinili’ 100. Jadranski derbi. Umjesto da u prvom planu budu nogometaši Rijeke i Hajduka koji su odigrali sjajnu utakmicu s čak pet golova, navijači su se potrudili da sve to zasjene.

Prvo je jedan navijač Rijeke na samom kraju prvog poluvremena utrčao u teren u želji da se obračuna s igračima Hajduka. Zasmetalo mu je valjda to što je Marko Livaja slavio gol… Srećom, njega je osiguranje brzo primirilo.

‘Veselo’ je bilo i na tribini na kojoj su bili smješteni navijači Hajduka. Torcida je bakljama gađala Armadu, pa su domaći dečki krenuli u obračun s gostima iako su ovi bili ‘u kavezu’. Zato je interventna policija vrlo brzo primirila obje strane.A onda, ‘šlag na kraju’. Umjesto da se priča o pobjedi Hajduka i golu Mlakara u posljednjim sekundama utakmice, priča se o boksačkom obračunu na travnjaku Rujevice!

I opet je u ‘glavnoj ulozi’ bio navijač Rijeke koji je upao na teren u želji za obračunom s igračima Hajduka i trenerom Dambrauskasom. Pokušali su ga u tome spriječiti igrači Rijeke, ali brži je bio voditelj osiguranja Hajduka koji ga je nokautirao.

Popio je žestok udarac, srušio se na travnjak, a onda ga je osiguranje izvelo s terena.

‘Po završetku utakmice u teren za igru iz sektora Zapad ulazi navijač HNK Rijeke i došlo je do međusobnog naguravanja gdje ga je Povjerenik HNK Hajduka Antonio Vuković udario šakom u glavu’, stoji u zapisniku delegata Ante Vučemilovića.

I tako, samo da vas podsjetimo da je na Rujevici bilo i fantastičnog nogometa. Hajduk je slavio 3:2, gol je zabio Mlakar u posljednjim sekundama. No, svu su ‘slavu’ preoteli navijači.

RI: /Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

44 minute prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

1 sat prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

2 sata prije